Xiaomi Amazfit GTR v akci a elektrická koloběžka jen za 4 202 Kč! sponzorovaný článek

Xiaomi Amazfit GTR v akci a elektrická koloběžka jen za 4 202 Kč! [sponzorovaný článek]
2020-01-13T11:31:05+02:00
• 13. 1. 2020

Akce na chytré hodinky Xiaomi Amazfit GTR!

Společnost Huami představila své nové chytré hodinky pod názvem Amazfit GTR. Novinka přichází s nerezovou ocelí, hliníkem a titanem. K dispozici je mimo jiné i ve dvou různých velikostech, a to s 42 a 47 mm řemínkem. A právě na jednu verzi máme velkou slevu!

Chytré hodinky Amazfit GTR na trh přichází s malým AMOLED displejem, který nabízí hustotu pixelů 326 PPI. Zobrazovací panel pak chrání krycí sklo Corning Gorilla Glass 3. Výrobce samozřejmě nezapomněl implementovat ani vodotěsnost, respektive hodinky disponují certifikací 5 ATM.

Mezi další vychytávky pak patří například NFC, prostřednictvím kterého budete moci využívat služeb UnionPay (služba pro placení). Zapomenout nemůžeme zmínit ani 12 různých sportovních aktivit, GPS + GLONASS, senzor tlaku vzduchu, BioTracker PPG pro nepřetržité sledování srdce, celodenní sledování zdraví, analýzu spánku a další.

Kromě toho Amazfit GTR 47 mm nabízí automatickou funkci pro sledování arytmie (včetně fibrilace síní) v srdci. Zajímavostí je, že hodinky na jedno nabití vydrží až neuvěřitelných 24 dní při běžném používání.

Originální Amazfit GTR na českých e-shopech seženete od 4 000 Kč. U internetového obchodu Geekbuying je po dobu jednoho týdne jen za 3 282 Kč. Pokud ale zadáte náš kupón 43C23VPI, zaplatíte jen 2 878 Kč.  Za tuto cenu získáte 47mm model. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Specifikace Amazfit GTR

  • 47mm model nabízí 1,39palcový AMOLED displej (454 x 454 pixelů); 42mm varianta 1,2palcový AMOLED displej s rozlišením 390 x 390 pixelů.
  • Podpora Androidu 5.0 a vyšší, iOS 10 a vyšší.
  • BioTracker PPG, 6-osý akcelerometr, 3 axiální geomagnetický senzor, senzor tlaku vzduchu, kapacitní senzor, senzor jasu okolního světla.
  • Bluetooth 5.0 LE, NFC, GPS + GLONASS.
  • Rozměry (47 mm): 47,2 x 47,2 x 10,75 mm;
  • Hmotnost: 36g (hliníková slitina), 48g (nerezová ocel), 40g (titan).
  • Odolnost vůči vodě a prachu (5ATM / 50 m).
  • 47mm – 410mAh baterie s až 24denní výdrží při běžném používání, až 74 dní v režimu základního používání.

Elektrická koloběžka Megawheels za pár korun

Megawheels S3-1 je lehká a snadno složitelná koloběžka, která vás sveze rychlostí až 23 km/h, přičemž na jedno plné nabití je schopna ujet až 12 km. Váží přitom jen 7,8 kg, takže ani její přeprava není nijak náročná. Nesmírnou výhodou je, že pro nabíjení není nutné nosit ji k zásuvce v obýváku. Sama se totiž dokáže dobíjet při vaší jízdě odrážením, jelikož disponuje generátorem elektřiny. Ke koloběžce je dostupná mobilní aplikace pro jednoduchou správu funkcí a parametrů.

Koloběžka Megawheels S3-1  stojí za běžných okolností 6 892 Kč, pro čtenáře Dotekománie je však exkluzivně k dispozici za 4 202 Kč. Je však potřeba použít kupón GKB324S K dispozici je i doprava zdarma a výrobce se zavazuje proplacením případných celních poplatků. A to už stojí za zvážení. Pokud máte zájem, k zakoupení je Megawheels S3-1 dostupná ZDE.

Upozorňujeme, že koloběžka je vhodná spíše pro děti než dospělé jedince. 

Další produkty v akci

Internetový obchod Geekbuying si připravil další speciální akci, díky které můžete sehnat další produkty za snížené ceny. Například, pokud hledáte sadu šroubováčků, doporučujeme podívat se ZDE, kde je sada 24 nástavců v akci za 433 Kč. Musíte však použít náš kupón 4AIJZEGW.

Internetový obchod Geekbuying si kromě výše zmíněných slev rozhodl uspořádat velkou akci, na které lze zakoupit další zajímavé produkty za výrazně nižší ceny. U některých značek dokonce můžete ušetřit 70 % z původní ceny. Stačí se podívat na odkaz níže:

  • NEW YEAR TOP: Odkaz ZDE

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat