Ulefone spouští prodej Armoru 6S

Ulefone spouští prodej Armoru 6S
2020-01-22T15:00:34+02:00
• 22. 1. 2020

Čekání na vylepšenou verzi modelu Armor 6 je u konce a společnost Ulefone zařazuje od oficiálního prodeje nástupce s označením 6S. Čínský výrobce vyslyšel volání fanoušků značky, kteří u telefonu požadovali navýšení výkonu. Novinka v provedeném benchmark testu AnTuTu překonala většinu svých konkurentů v segmentu trhu, takže by měla u budoucích majitelů naplnit velká očekávání.

Silný ve všech směrech

Přední část disponuje 6,2palcovým IPS LCD displejem s FullHD+ rozlišením, pod kterým běží osmijádrový procesor Helio P70 (2,1 GHz) po boku 6GB operační paměti RAM. Uživatelská data pojme 128GB interní úložiště rozšiřitelné až o dalších 256 GB po vložení paměťové microSD karty. Zatímco dopředu byla nasazena základní 8megapixelová kamerka, tak záda nesou dva objektivy fotoaparátu (16 + 8 MPx) a přisvětlovací LED blesk.

Celkovou výdrž má pod kontrolou 5 000mAh baterie s rychlých (18 W) a bezdrátovým (10 W) nabíjením. Zvýšená odolnost je podložena certifikacemi IP69K, IP68, MIL-STD-810G. Softwarovou výbavu zastupuje operační systém Android ve starší verzi 9.0 Pie bez jakékoliv nadstavby. Mezi ostatní prvky výbavy ještě patří snímač otisků prstů, USB typu C, UV senzor, funkce dual-SIM nebo technologie NFC pro platby přes Google Pay.

Prodej byl zahájen na oficiálním Aliexpress účtu se zavádějící slevou za cenu v přepočtu 5 949 Kč.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Julinek

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat