Smartphone Teracube One garantuje 4letou záruku

Smartphone Teracube One garantuje 4letou záruku
2020-01-22T16:30:42+02:00
• 22. 1. 2020

Cestou crowdfundingové kampaně u Indiegogo se rozhodla jít společnost Teracube, a ta si připravila zajímavý model One s rozšířenou 4letou zárukou. Pokud patříte mezi uživatele, kterým nepříliš dlouho vydrží telefon funkční a musí často vyhledávat cenově dostupné servisy, tak tato novinka může být vhodnou alternativou. Výrobce se ani nebojí srovnání s telefony za několikanásobně vyšší cenu.

Třikrát vám vymění baterii

Po stránce výbavy jde o průměrné zařízení, s pár kompromisy. Dopředu byl nasazen 6,2palcový IPS LCD displej s FullHD+ rozlišením a 8megapixelová kamerka. Hlavní výkon má pod kontrolou osmijádrový procesor Helio P60 (2,0 GHz) od MediaTeku po boku 6GB operační paměti RAM. Uživatelská data pojme 128GB úložiště, které rozšíříte až o dalších 256GB po vložení paměťové microSD karty.

Mezi ostatní prvky ještě patří 3 400mAh baterie, dva hlavní fotoaparáty (12 + 5 MPx), snímač otisků prstů, 3,5mm sluchátkový jack, technologie NFC pro platby pomocí Google Pay, systém Android ve verzi 9.0 bez jakékoliv nadstavby a s plnou 3letou podporou. Do letošního léta je přislíbena aktualizace na nejnovější Android 10.

Zmiňovaná záruka pokrývá téměř všechny opravy, přičemž v opačném případě si neřeknou o více než 39 dolarů (tj. cca 886 Kč). Například u nepřiměřeně využívané baterie, kterou byste chtěli vyměnit. Nakonec zákazníci mimo Spojené státy musí bohužel uhradit náklady spojené s dopravou. Doporučená maloobchodní cena činí 349 dolarů (tj. cca 7 931 Kč), ale u Indiegogo je stále ponížena na 249 dolarů (tj. cca 5 658 Kč).

Teracube je smartphone zaměřený na snížení zatížení životního prostředí, proto například je nabízeno během 4leté záruky výměna baterie, a to až třikrát. Výrobce též slibuje, že telefon je designován tak, aby v průběhu let se nezpomaloval.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat