Sluchátka QCY T2C jen za 542 Kč! sponzorovaný článek

Sluchátka QCY T2C jen za 542 Kč! [sponzorovaný článek]
2020-01-16T19:13:44+02:00
• 16. 1. 2020

eBay nabízí bezdrátová sluchátka QCY T2C s Bluetooth 5.0 za skvělou cenu 542 Kč. Cena je jen krátkodobá, jelikož jde o výprodej. V měsíci únor půjde cena nahoru, předpokládáme alespoň o dvě stě korun českých. Nyní si tak můžete objednat nová kompletně bezdrátová sluchátka od QCY za cenu 542 Kč a získáte tak více než den hraní, automatické párování či Bluetooth ve verzi 5.0. Pojďme si společně nová bezdrátová sluchátka představit.

QCY T2C za bezkonkurenční cenu

Za velice přijatelnou získáte skvělá bezdrátová sluchátka QCY T2C s baterií o kapacitě 800 mAh v dokovací stanici. Doba přehrávání činí až čtyři hodiny, celá dokovací stanice vystačí na přibližně co 32 hodin. Tato sluchátka jsou ideální na běhání či běžné sportování.

Bezdrátová sluchátka navíc mají funkci tlumení okolního hluku od společnosti Qualcomm s názvem CVC ve verzi 6.0. Též mají zvýšenou citlivost mikrofonu. Takže je můžete využít i jako bluetooth headset, v takovém případě při čekání na hovor vám jako handsfree vydrží 200 hodin ve stand-by režimu.

QCY T2C

Originální QCY T2C na českých e-shopech seženete od 800 Kč. U internetového obchodu eBay je však po dobu prvního týdne jen za 542 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat