Skagen začíná lákat na Falster 3

Skagen začíná lákat na Falster 3
2020-01-03T18:30:31+02:00
• 3. 1. 2020

Po téměř roce a půl si firma Skagen připravila třetí generaci hodinek Falster, přestože oficiální webové stránky prozatím nezmiňují jedinou informaci o přicházejícím nástupci. Za únikem přímo stojí obchod Amazon, kde byl nečekaně spuštěn předprodej těchto chytrých hodinek. Dánský výrobce je dceřinou společností Fossil, takže prodej se může prvně rozběhnout na území Spojených států.

Minimum rozdílů

Skagen sice neuvolnil příliš mnoho specifikací, ale po stránce designového zpracování jsou hodinky Falster 3 téměř totožné s předchozí generací. Mezi hlavní lákadla patří vestavěný GPS modul, snímač tepové frekvence, technologie NFC pro bezkontaktní placení a monitoring sportovních aktivit.

Softwarovou stránku zastoupí operační systém WearOS dodaný společností Google, u kterého vyzdvihují virtuálního asistenta Google Assistant, mobilní placení pomocí Google Pay či Google Fit. Dále je přislíbena konektivita s Android i iOS zařízeními. Výdrž baterie zřejmě nepřesáhne hranici více než 24 hodin.

K uvedení do prodeje má dojít 25. ledna a do té doby můžete provést předobjednávku za cenu ve výši 295 dolarů (tj. cca 6 714 Kč). Na výběr jsou aktuálně celkem čtyři druhy řemínků – černý silikon, modrý silikon, hnědý silikon potažený kůží, stříbrný z kovu.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat