Samsung chystá tablet Galaxy Tab A4s

Samsung chystá tablet Galaxy Tab A4s
2020-01-04T13:30:55+02:00
• 4. 1. 2020

Zdroj: Samsung

V pořadí již třetí certifikační úřad vydal potřebné povolení nadcházejícímu tabletu, který se momentálně skrývá pod kódovým označením SM-T307U. K Wi-Fi Alliance a Bluetooth SIG je další na řadě vládní agentura FCC ze Spojených států. Jihokorejský výrobce by měl zařízení uvést pod oficiálním názvem Galaxy Tab A4s a hodlá jej v konečném výsledku směrovat ke konkurenci do segmentu střední třídy.

Zlatá střední cesta

Ačkoliv v současné chvíli můžeme pracovat pouze s minimem informací, tak i hrstka dostupných specifikací dává jasnější představu o celém tabletu. Přední část má zabírat displej s úhlopříčkou okolo 8,39 palců, ale přesné rozlišení prozatím bohužel neznáme. Dále celá konstrukce údajně měří 201,9 x 124,4 mm.

Mezi uniklé vlastnosti ještě patří 4 850mAh baterie podporující technologii rychlého 15W nabíjení, GPS modul, podporu sítí 4. generace, dvoupásmového WiFi připojení (a/b/g/n/ac) nebo operační systém Android ve verzi 9.0, ke kterému samozřejmě připojí vlastní uživatelské rozhraní.

Nakonec nepodložené zprávy mu připisují neupřesněný procesor Exynos z vlastní dílny a interní úložiště o velikosti 32 GB. Zůstává otázkou, zda Samsung ukáže dnešní novinku už příští týden během veletrhu CES v Las Vegas či až v únoru vedle hojně očekávaného telefonu Galaxy S11 (S20).

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat