Realme C2s – mobilní novinka bez nápadu

Realme C2s – mobilní novinka bez nápadu
2020-01-10T13:30:06+02:00
• 10. 1. 2020

Zdroj: Realme.com

Nejnovější telefon od společnosti Realme se nedočkal žádné pozornosti, a to ani vydání přes oficiální tiskovou zprávu. Novinka s označením C2s bude cílit na méně náročné uživatele, což rovněž dokazují velmi slabé prvky v seznamu specifikací. Navíc oproti modelu C2 z dubna loňského roku neexistuje skoro jediný rozdíl. Čínský výrobce to alespoň opodstatnil přiměřenou cenovkou, která nepřesahuje hranici ani 50 dolarů.

Jen do počtu

Výbava zahrnuje 6,1palcový displej s HD+ rozlišením a ve „Waterdrop“ výřezu naleznete základní 5megapixelovou kamerku, kterou na selfie fotografie příliš nevyužijete. Hardwarovou stránku zastupuje procesor Helio P22 od MediaTeku osazen osmi jádry, 3GB operační paměť RAM nebo 32GB interní úložiště rozšiřitelné po vložení paměťové microSD karty až o dalších 256 GB.

Zezadu nepřehlédnete dva objektivy fotoaparátu složené z hlavního 13MPx a hloubkového 2MPx snímače. V tomto případě snímač otisků prstů nepřipadá v úvahu. Nasazená baterie s kapacitou článku 4 000 mAh by mohla zajistit o něco větší výdrž oproti konkurenci. Posledním dílkem do skládačky je operační systém Android ve verzi 9.0, který překrývá vlastní rozhraní ColorOS ve verzi 6.1. Prodejní cena vychází na 43 dolarů (tj. cca 978 Kč).

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat