Lenovo uvedlo tablet Smart Tab M10 FHD Plus 2 CES

Lenovo uvedlo tablet Smart Tab M10 FHD Plus 2 [CES]
2020-01-10T15:00:33+02:00
• 10. 1. 2020

Čínská společnost Lenovo si připravila další pokračování do modelové řady Smart Tab, kam protentokrát zařadila tablet nesoucí název Smart Tab M10 FHD Plus 2. Ve srovnání s poslední novinkou v podobě Smart Tab M8 jde o zástupce, který získal nejen displej s větší úhlopříčkou. Speciální stanice určená pro nabíjení navíc dovoluje ze zařízení vytvořit chytrý displej do každé domácnosti.

Cenovka rozhodne

O hlavní pozornost si říká 10,3palcový displej s FullHD rozlišením, pod něhož byl nasazen osmijádrový procesor Helio P22T od MediaTeku a tři různé konfigurace (2GB operační paměť RAM + 32GB interní úložiště, 4GB + 64GB, 4GB + 128GB). Kvalitní zvukový výstup zajišťují dva postranní reproduktory doplněné o technologii Dolby Atmos.

Zatímco přední 5megapixelová kamerka je primárně určena na video hovory, tak podporuje také odemykání pomocí obličeje. Dále vzadu čeká základní 8megapixelový fotoaparát. Výrobce do tabletu nahrál operační systém Android ve starší verzi 9.0 a nechybí ani dětský režim zahrnující funkci rodičovské kontroly.

Z ostatních prvků výbavy lze zmínit 5 000mAh baterii, 3,5mm sluchátkový jack, podporu paměťových microSD karet, funkci Bluetooth 5.0 nebo WiFi 5. Tablet v dodávaném stojanu Pogo Pin přes Google Ambient funguje jako chytrý displej s Google Assistant. Nakonec prodejní cena byla nastavena na pouhých 190 dolarů (tj. cca 4 312 Kč).

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat