Lenovo představilo chytré hodinky Ego HX07 s monochromatickým displejem

Lenovo představilo chytré hodinky Ego HX07 s monochromatickým displejem
2020-01-14T19:30:44+02:00
• 14. 1. 2020

Společnost Lenovo na indickém trhu spustila prodej svých nových chytrých hodinek pod názvem Lenovo Ego. Jedná se o chytré nositelné zařízení, které svými funkcemi cílí hlavně na sportovně založené uživatele. 

Lenovo Ego HX07 s dlouhou výdrží na jedno nabití

Chytré hodinky Lenovo Ego HX07 jsou vybaveny monochromatickým displejem a 42mm antireflexní ochranou. Na první pohled si všimnete velmi robustní konstrukce, které svým vzhledem připomíná hodinky Casio G-Shock. Díky tomu, že výrobce umístil monochromatický displej, hodinky spotřebují méně energie. 

Na straně hodinek se nachází vyhrazené tlačítko „Light“, jež slouží pro efektivní osvětlení displeje ve tmě. Skvělou informací je, že se hodinky Lenovo Ego HX07 dají spárovat se všemi operačními systémy, tedy s Android a iOS – samozřejmě prostřednictvím bezdrátové technologie Bluetooth. Veškeré funkce pak lze ovládat pomocí aplikace Lenovo Life. 

Po spárování mohou chytré hodinky Lenovo Ego HX07 upozorňovat uživatele na hovory, e-maily, SMS zprávy a aplikace. Lenovo uvádí, že hodinky mohou na jedno nabití vydržet až 20 dní. Dále jsou vybaveny několika senzory pro sledování srdeční frekvence, spánku, spálených kalorií a ušlých kroků. S odolností proti vodě 5ATM lze chytré hodinky používat i při plavání. Naopak měkký a odolný řemínek zajišťuje pohodlné nošení. 

Společnost také zapracovala na váze, přičemž hodinky váží jen 45 gramů. Chytré hodinky Lenovo Ego HX07 se prodávají za zhruba 1 126 Kč bez DPH.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat