Jednoduchý trik na přehrávání Youtube videí s vypnutým displejem

Jednoduchý trik na přehrávání Youtube videí s vypnutým displejem
2020-01-15T21:25:46+02:00
• 15. 1. 2020
3

Mnozí stále do dnešního dne řeší, jak přehrávat videa z Youtube na pozadí s vypnutým displejem. Mnozí si stahují speciální aplikace z neznámých zdrojů, což je značně nebezpečné, zejména z toho ohledu, že aplikace mohou obsahovat malware, nepodléhají kontrole a případně si dělají na zařízení co chtějí. Je zde ale velmi jednoduchý trik bez nutnosti stahovat neověřené aplikace mimo Obchod Play.

Youtube videa na pozadí

Pokud se chcete vyhnout stahování neznámých a neověřených aplikací z neznámých zdrojů, můžete využít známý přehrávač VLC pro Android. Stačí si jej stáhnout z Obchodu Play. Následně si vyberete video v aplikaci Youtube a nasdílíte jej do aplikace VLC.

Dané video se začne přehrávat v aplikaci VLC. Následně stačí v menu vybrat Přehrát jako zvuk. Video jako takové se vypne a můžete zhasnout displej. Na zamykací obrazovce jsou k dispozici ovládací tlačítka. Jedná se o velmi jednoduchou funkci a trik, ale je otázkou, kdy si toho Youtube všimne a požádá autory VLC o zablokování této funkcionality. Bonusem navíc je možnost přehrávání video v mini přehrávači.

logo-app VLC for Android Videolabs Zdarma ANDROID

Jde to ještě jednodušeji

V tomto ohledu se nejedná o moc legitimní řešení, jelikož funkce přehrávání na pozadí je dostupná v rámci placené verze Youtube Premium. Ta přijde na 179 Kč měsíčně, přičemž součástí je i Youtube Music. Rodinný tarif přijde celkově na 269 Kč, přičemž lze zapojit až šest členů, takže konečná cena pro jednotlivce je necelých 45 Kč měsíčně.

Youtube Premium a Music startuje v Česku, cena začíná na 149 Kč

Jednak podpoříte Youtube jako portál, ale také přispějete tvůrcům, přičemž se vám odemknou bonusové funkce a hlavně vás nebudou obtěžovat reklamy.

Zdroj: androidcommunity.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

standa picus

16. 1. 2020, 22:02

Platit za YouTube Music? Proč, když můžete mít řadu dostupných aplikací zdarma, ve kterých lze přehrávat hudbu na pozadí, se zamčeným displejem a bez hlavně bez reklam?
Již rok používám pirátské Spotify, takže mám hudbu bez reklam a bez všech omezení zdarma

Essence of Life

16. 1. 2020, 0:43

Každý den používám YouTube Premium a Spotify s Vodafone Music Video Social pass. YouTube Premium mám od prvního dne v ČR. Už roky jsem o tuhle službu prosil Google aby byla k dispozici v ČR. Součástí YouTube Premium je u YouTube Music (obdoba Spotify) jen Vodafone je tak omezený že data z YouTube Music se počítají a nejsou součástí balíčku Video a nebo Music pass. Už rok je o to spamuji každý měsíc a pořád nic.. Možná kdyby bylo víc lidí, protože v passu YouRadio ani Frekvenci 1 opravdu nepotřebuji za to YouTube Music by vážně ušetřilo baterií, takhle musím valit hudbu z videa na YouTube na pozadí se zhaslým displejem a nebo Spotify premium co si stejně platím k PlayStation ➕

Hakus von Tyros

16. 1. 2020, 13:03

Souhlas.
Také mi nesedí to, že Vodafone vnucuje pouze podle svých představ.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat