Mobily Galaxy M11, M31 a A11 získaly důležitou certifikaci

Mobily Galaxy M11, M31 a A11 získaly důležitou certifikaci
2020-01-23T16:30:53+02:00
• 23. 1. 2020

Jihokorejská společnost Samsung v průběhu loňského roku zaznamenala poměrně velký úspěch na trhu s mobilními telefony. Ten největší klenot minulého roku ale Samsung našel ve střední třídě. Konkrétně úspěchu dopomohla vylepšená řada A a M.

Není tedy žádné překvapení, že se společnost bude v letošním roce navázat na předchozí úspěšné období. V roce 2020 tak bude dodáno ještě více mobilních telefonů značky Samsung, hlavně ve střední třídě. 

Galaxy M11 a další modely v přípravě

Že se firma připravuje na navázání předchozího období, dokazuje Wi-Fi Alliance. Samsung totiž podle dostupných dokumentací plánuje představit nové modely Galaxy M11, Galaxy M31 a Galaxy A11. Tato informace se zakládá na nedávno udělené certifikace právě od Wi-Fi Alliance. 

Galaxy M11 Galaxy M11 Galaxy M11

Dle uniklého seznamu se zdá, že všechny tři telefony budou vybaveny nejnovějším operačním systémem Android 10. Ovšem model Galaxy M11 (modelové označení SM-M115F / DS) a Galaxy A11 (modelové označení SM-A115FPDS) budou podporovat pouze jednopásmové připojení  2,4GHz Wi-Fi. Naopak smartphone Galaxy M31 (modelové označení SM-M315F/DS) bude nabízet obě pásma. 

Jedinou další informací, která je veřejně dostupná, je, že model M11 dorazí na trh v modré, černé a fialové barvě. Telefon Galaxy M31 byl dokonce objeven v aplikaci Geekbench. Právě díky tomu jsme se dozvěděli, že smartphone dorazí s procesorem Exynos 9611. O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty by se pak měla starat operační paměť s kapacitou 6 GB. Dříve se ale objevily také zprávy o tom, že Samsung použije Snapdragon 665. Zřejmě bude záležet na daném regionu. 

Očekává se také, že telefon nabídne trojici zadních fotoaparátů – hlavní 48megapixelový, širokoúhlý 12megapixelový a 5megapixelový hloubkový fotoaparát. Naopak model A11 dorazí se základním 64GB vnitřním úložištěm. To je ale v současné chvíli vše, co víme. 

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat