Twitter pro iPad nabídne upravené uživatelské rozhraní

Twitter pro iPad nabídne upravené uživatelské rozhraní
2019-12-20T16:30:18+02:00
• 21. 12. 2019

Jedna z největších sociálních sítí světa v současné chvíli připravuje novou aktualizaci pro svou mobilní aplikaci, která je určená pro iPad. Díky tomuto instalačnímu balíčku bude Twitter pro iPad lépe využívat velikost celého tabletu. 

Twitter pro iPad s novým uživatelským rozhraním

Aplikace Twitter pro iPad bude nově nabízet zobrazení ve více sloupcích, což vám v praxi umožní zobrazit více informací najednou. Až dosud byl Twitter pro tablet od Applu vybaven jedinou časovou osou, ve které byly veškeré informace k dispozici. Právě proto se v uživatelském rozhraní nacházela spousta nevyužitého prostoru, zejména v režimu na šířku. 

Díky tomuto přepracovanému rozhraní se bude aplikace nyní chovat více jako webová aplikace. Panel nabídek se tak přesune z dolní části obrazovky ihned vedle časové osy. Na druhé straně aplikace pak najdete aktuální témata a další obsah.

I přes tato vylepšení bude aplikace stále méně efektivní než například webové rozhraní. Velmi bychom například ocenili možnost přizpůsobení různých sloupců. Uvidíme tedy, zda sociální síť ještě svou aplikaci pro iPad aktualizuje. Nicméně, přepracované uživatelské rozhraní se nyní pomalu a jistě rozšiřuje. Bude tedy chvíli trvat, než se aktualizace dostane i k nám. 

Zdroj: ww.9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat