TOP 4 gadgety, které jsou nyní za exkluzivně nízké ceny! sponzorovaný článek

TOP 4 gadgety, které jsou nyní za exkluzivně nízké ceny! [sponzorovaný článek]
2019-12-10T19:29:46+02:00
• 10. 12. 2019

Gadgety: chytré hodinky Xiaomi Haylou LS01

Chytré hodinky Haylou LS01 disponují čtvercovým barevným displejem, jehož velikost činí 1,3 palců. Xiaomi v tomto případě použilo zobrazovací technologii LCD s rozlišením 240 x 240 pixelů. Celková konstrukce hodinek činí 0,9 x 35,7 x 11,6 mm a váží 34 gramů. Hodinky Haylou LS01 jsou pak dodávány společně s 26,3 mm širokým silikonovým páskem, který lze jednoduše vyměnit za jiné pásky – ty si můžete pochopitelně dokoupit. 

Haylou LS01 disponuje baterií o kapacitě 210 mAh, přičemž na jedno nabití hodinky zvládnou pracovat 14 dní. Nutno ale podotknout, že právě výdrž baterie se bude lišit v závislosti na používání. Chytré hodinky od Xiaomi jsou kompatibilní se zařízeními s operačním systémem Android a iOS. Mezi podporované verze patří Android 4.4, iOS 8 nebo novější. 

Skvělou informací je, že se i v této cenové kategorii nachází certifikace IP68 zaručující vodotěsnost až do hloubky 1,5 metru po dobu maximálně 30 minut. Hodinky jsou kromě toho schopny fungovat při teplotách v rozmezí -20 °C do 45 °C. 

Hodinky jsou také vybaveny monitorem srdeční frekvence. Haylou LS01 kromě toho podporuje také sledování aktivit, počítadlo kroků, sledování spánku a devět různých sportovních režimů. Celkově vzato se zdá, že se jedná o vynikající produkt za nízký peníz, který nabízí širokou škálu funkcí. 

Originální Xiaomi Haylou LS01 na českých e-shopech prozatím neseženete. U internetového obchodu Geekbuying však hodinky budou po dobu prvního týdne jen za 713 Kč. Pokud ale zadáte náš kupón 44FZUB1Z, zaplatíte jen 598 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost kupónu je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Kompletní specifikace Xiaomi Haylou LS01

  • Displej: 1,3 palcový LCD displej s rozlišením 240 x 240 pixelů.
  • Baterie: 210 mAh.
  • Připojení: Bluetooth 4.2.
  • Kompatibilní operační systém: Android 4.4, iOS 8 nebo vyšší.
  • Funkce: Sledování spánku, sledování aktivity.
  • Senzory: Monitor srdeční frekvence, sledování spánku.
  • Hmotnost: 34 gramů.
  • Rozměry: 40,9 x 35,7 x 11,6 mm.
  • Barvy: černá, stříbrná.

Xiaomi Air 2 sluchátka v akci

Geekbuying nabízí bezdrátová sluchátka Xiaomi Air 2 s Bluetooth 5.0 za skvělou cenu 1 784 Kč. Cena je jen krátkodobá, jelikož máme k dispozici slevový kupón. Nyní si tak můžete zakoupit nová kompletně bezdrátová sluchátka od Xiaomi za cenu 1 518 Kč a získáte tak více než den hraní, automatické párování či Bluetooth ve verzi 5.0.

Za přijatelnou získáte skvělá bezdrátová sluchátka Xiaomi Air 2 s velkou kapacitou baterií. Doba přehrávání činí až deset hodin, celá dokovací stanice vystačí na přibližně 32 hodin. Tato sluchátka jsou ideální na běhání či běžné sportování. Navíc mají funkci tlumení okolního hluku od Qualcommu s názvem CVC ve verzi 6.0. Též mají zvýšenou citlivost mikrofonu. Takže je můžete využít i jako bluetooth headset, v takovém případě při čekání na hovor vám jako handsfree vydrží 200 hodin ve stand-by režimu.

Originální Xiaomi Air 2 na českých e-shopech v současné chvíli neseženete. U internetového obchodu Geekbuying je však po dobu prvního týdne jen za 1 784 Kč. Pokud ale zadáte náš kupón 42CRMJGN, zaplatíte jen 1 518 Kč! Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost nízké ceny je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Elektrická koloběžka od Xiaomi v akci!

Xiaomi Ninebot Max G30 je lehká a snadno skladatelná  koloběžka, která vás sveze rychlostí až 30 km/h, přičemž na jedno plné nabití je schopna ujet až 65 km. Váží přitom jen 19 kg, takže ani její přeprava není nijak náročná. Nesmírnou výhodou je, že pro nabíjení není nutné nosit ji k zásuvce v obýváku. Sama se totiž dokáže dobíjet při vaší jízdě odrážením, jelikož disponuje generátorem elektřiny. Ke koloběžce je dostupná mobilní aplikace pro jednoduchou správu funkcí a parametrů.

Koloběžka Xiaomi Ninebot Max G30 stojí za běžných okolností 17 041 Kč při koupi z polského skladu, nyní je však exkluzivně k dispozici za zlevněnou cenu. Konečná cena tedy činí 13 947 Kč. Pokud ale zadáte náš kupón 43FW4KLH, zaplatíte jen 13 087 Kč. Nemusíte se bát celním poplatků, jelikož zásilka je posílána z polského skladu. A to už stojí za zvážení. Pokud máte zájem, k zakoupení je Xiaomi koloběžka ZDE.

Xiaomi Lexy Jimmy aneb kouzelník pro vaši domácnost

Velmi rozrostlou společnost Xiaomi je možno znát hlavně díky skvělým mobilním telefonům, které většinou v dané cenové kategorii nemají konkurenci. A poněvadž je společnost velmi rozrostlá, tak nenabízí již pouze mobilní zařízení, tablety apod., ale vydala se dalšími směry. Od Xiaomi je možno zakoupit sluchátka, dokonce chytrá světla a elektrické koloběžky. Dnes se však podíváme na skvělého domácího pomocníka, který je opravdu užitečný a neměl by chybět v žádné moderní domácnosti.

Na trhu již existuje spousta malých vysavačů, které vám ušetří práci. Ne všechny jsou ale tak chytré, jako ten, který si dnes představíme. Jedná se o jeden z nejlepších chytrých vysavačů na trhu za nejnižší cenu. Tento vysavače si nyní můžete dokonce pořídit se slevou na e-shopu Geekbuying.

Zahraniční server Geekbuying nabízí hned několik nejlepších chytrých vysavačů od Xiaomi, a to za nejnižší cenu. My vám doporučujeme zlatou střední cestu, za kterou zaplatíte nejen nízký peníz, ale také dostanete nadprůměrnou kvalitu.

Ruční vysavač od společnosti Xiaomi nabízí hned několik funkcí. Jednou z nich je například jak schopnost vysávat, tak vytírat podlahu. Můžete si tedy být jisti, že váš domov, nebo alespoň podlaha ve vašem domově, tak bude dokonale čistá. Se svým vysokým sacím výkonem až 2000 Pa je také schopný uklidit veškerý prach a jiné nečistoty, které se na podlaze nacházejí.

Originální Xiaomi Lexy Jimmy na českých e-shopech prozatím neseženete. U internetového obchodu Geekbuying bude po dobu prvního týdne jen za 4 760 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Další TOP produkty za TOP ceny!

Internetový obchod Geekbuying si kromě výše zmíněných slev rozhodl uspořádat velkou akci, na které lze zakoupit další zajímavé produkty za výrazně nižší ceny. U některých značek dokonce můžete ušetřit 80 % z původní ceny. Stačí se podívat na odkaz níže:

  • 12.12 Sale: Odkaz ZDE

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat