T-Mobile dá neomezená data, když dojde k výpadku DSL

T-Mobile dá neomezená data, když dojde k výpadku DSL
2019-12-04T18:00:55+02:00
• 4. 12. 2019

Zdroj: T-Mobile

Hlavní mobilní operátoři v Česku již neposkytují jen mobilní služby, nabízí i pevné připojení pro domácnosti. T-Mobile v tomto ohledu zavádí novou službu, která by měla nabídnout zákazníkům náhradu, když dojde k plánovanému i neplánovanému výpadku DSL.

T-Mobile a neomezená data

T-Mobile již nabízí neomezené tarify i z pohledu připojení k internetu, přičemž nyní v rámci vánočních akci nabídl využít zákazníkům menší ochutnávku na 24 hodin. Nyní operátor informuje, že neomezené připojení k internetu skrze mobilní síť bude k dispozici i těm zákazníkům, kteří zaznamenají plánovaný nebo neplánovaný výpadek sítě DSL.

„Jak vyplynulo z našich průzkumů, zákazníci kladou nejen důraz na rychlost opravy poruchy, ale uvítali by také kompenzaci nedostupných služeb a aktuální informace o stavu řešení jejich problému,“ říká Jan Resler, expert řízení zákaznické spokojenosti T-Mobile, a doplňuje: „ Téměř 90 procentům zákazníků by se jako kompenzace líbila náhrada v podobě neomezených mobilních dat.“

Pokud se tedy stane, že DSL od T-Mobile není dostupné, bude moci zákazník aktivovat speciální balíček v samoobsluze, který nabízí neomezené připojení k internetu. V případě, že zákazník má FUP limit, tak se nemusí obávat, že by došlo první k jeho vyčerpání. Neomezené připojení má jednoduše přednost.

Samotný balíček platí jen na 12 hodin, přičemž při delším výpadku jej lze aktivovat opakovaně. Operátor u tohoto speciálního balíčku neomezuje rychlost, záleží pouze na vytížení mobilní sítě. T-Mobile takto nabízí kompenzační službu, kdy jde mobilní zařízení využít jako mobilní hotspot. Samozřejmě je zde nutnost dostupnosti mobilní sítě, zejména pak LTE, aby tato alternativa měla smysl. Pokud se nachází v oblasti, kde je horší signál, měli byste kontaktovat zákaznickou podporu.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat