Xiaomi Mi TV 4A, bezdrátová sluchátka od Xiaomi a další produkty v akci! sponzorovaný článek

Xiaomi Mi TV 4A, bezdrátová sluchátka od Xiaomi a další produkty v akci! [sponzorovaný článek]
2019-12-04T19:29:10+02:00
• 4. 12. 2019

Xiaomi Mi TV 4A za parádní cenu!

Xiaomi Mi TV 4A přichází s velice dobrými funkcemi, přičemž svým designem televizor neudělá žádnou ostudu. 32palcový televizor nabízí rozlišení 1366 x 768 pixelů s podporou HDR. Konkrétně je televizor připraven na dva standardy vysokého dynamického rozsahu, tedy HDR10 a HLG. 

O audio se v tomto případě stará technologie Dolby Audio a DTS-HD, přičemž k dispozici jsou 62 reproduktory. Televizor lze pochopitelně také připojit k internetu, a to prostřednictvím dvoupásmové Wi-Fi 802.11ac. Připojit k Xiaomi Mi TV 4A lze ale také i bezdrátovou myš, klávesnici či jiné příslušenství s Bluetooth ve verzi 4.2. 

Srdcem celého televizoru je čtyřjádrový 64bitový procesor s taktem 1,5 GHz, jemuž sekunduje grafický akcelerátor Mali-450. O dočasně spuštěné aplikace se pak stará operační paměť s kapacitou 1 GB. Interní úložiště pak nabízí 8 GB. Operačním systémem pak je Android TV 9.0, který je speciálně upraven pro účely televizoru. Uživatelské rozhraní nese označení „Patch Wall“ a jeho specialitou je doporučování obsahu na základě předchozích sledování.

Originální Xiaomi Mi TV 4A (32) na českých e-shopech neseženete. U internetového obchodu TomTop je ale  po dobu jednoho týdne jen za 5 244 Kč. Pokud ale použijete náš odkaz, zaplatíte jen 4 654 Kč! Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Bezdrátová sluchátka Xiaomi Haylou GT2 v akci!

Sluchátka Haylou GT2 se můžou pochlubit exkluzivním designem, který spojuje praktičnost a zároveň pohodlí uživatele. Tato sluchátka váží pouze 4 gramy, takže nebudou zatěžovat vaše uši. To ale neznamená, že by vám při sebemenším pohybu měla vypadnout z uší. Tomu také napomáhá právě absence kabelů, díky které můžete se sluchátky v klidu sportovat, beze strachu z vypadnutí.

Sluchátka, vzhledem kvůli jejich bezdrátovému provedení, budete muset nabíjet ve speciální nabíječce, která se připojuje na USB kabel. Připojují se pomocí Bluetooth verze 5.0. Díky tomu si je můžete užít až na vzdálenost 10 metrů od zařízení. Výrobce také slibuje dlouhou životnost. Vzhledem k ceně sluchátek, nabídnou kvalitní zvuk s hlubokými basy. Na jedno nabití by měla sluchátka vydržet až 4 hodiny poslouchání hudby. Sluchátka nabízejí také vestavěný mikrofon, uživatel s nimi tedy může pohodlně telefonovat.

Originální Haylou GT2 od Xiaomi na českých e-shopech v současné chvíli neseženete. U internetového obchodu TomTop je však po dobu prvního týdne jen za 939 Kč. Pokud ale použijete náš odkaz, zaplatíte jen 482 Kč! Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost nízké ceny je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Skvělá 3D tiskárna Anet A8 Plus

3D tisk v dnešní době činí velký podíl ve světě technologií . Lze tisknout prakticky všechno. Po zuby až po celé domy! Souprava 3D tiskáren pro domácí použití v českých obchodech však stojí nemalé peníze, a to i za základní modely. Tento nešvar však vyřešil zahraniční e-shop TomTop.com, kde si skvělou tiskárnu můžete zakoupit již za krásných 3 651 Kč, což je za jinak drahý nástroj pro 3D tisk opravdu bezkonkurenční cena!

Tiskárna Anet A8 Plus překvapí především svojí velikostí. „Kapesní“ velikost zařízení ve skutečnosti činí pouhých 50 x 45 x 40 cm. O místo si tedy příliš neřekne a vejde se prakticky kamkoliv. Váha se zastavila na více než přijatelných 8 kilogramech.

Výrobce k tiskárně navíc přidává 10m vlákna, můžete si tedy navrhnout svůj první model a jednoduše si jej vytisknout. K tomu vám bude stačit pouhý počítač s konektivitou na úrovni USB a OS Windows či Linux a navíc můžete tisknout i OFFLINE! Výrobce implementoval také tu možnost do tiskárny vkládat i karty SD, kde máte návrhy uložené. Tisk by tedy měl být plně bez problémů.

Může se zdát, že jediné problémy může dělat sestavení. Výrobce své balení obohatil o podrobný návod, díky kterému Anet A8 Plus sestrojíte velmi snadno. Jen se připravte na to, že v rámci minut to opravdu nebude. Zařízení ve své konstrukci nabízí jednoduchý LCD displej pro nastavení a informace o tisku. Budete o něm mít tedy přehled nejen na ploše svého osobního počítače.

Originální Anet A8 Plus na českých e-shopech seženete za více než 10 000 Kč. U internetového obchodu TomTop je však po dobu prvního týdne jen za 3 651 Kč (původní cena 15 308 Kč). Že to stále není dost dobré? Pak by vás mohlo zajímat, že si produkt můžete zakoupit z německého skladu. Tiskárna se k vám tak dostane do jednoho týdne a vyhnete se všem poplatkům. Kupujte ZDE.

Gimbal iSteady Pro 2 za pakatel

Kvalitní značka hohem, která se stabilizátory a příslušenstvím pro kamery a mobilní zařízení zabývá již od roku 2007, přišla s novým modelem gimbalu. Ten můžete osadit kompletní škálou kamer od společnosti GoPro. Vlastníci mobilních zařízení si však mohou gimbal od hohem pořídit také. iSteady Pro 2 osadíte prakticky jakýmkoliv dnešním chytrým telefonem.

Stabilizátor je zkonstruován s maximální ergonomií, díky čemuž padne skvěle do ruky. Nejnovější řada střídavých motorků zvýšila stabilitu celého zařízení. To vám zaručí perfektní stabilizaci obrazu při natáčení. Přispívá tomu také nízká váha samotného gimbalu. Ta činí krásných 351g, takže dlouhé natáčení není žádným problémem.

Co se ovládacích prvků týče, pomocí čtyř směrného joysticku můžete ovládat celé rameno iSteady Pro 2. To umožňuje manipulaci v rozmezí celých 360 stupňů. Panorámata nejsou tedy žádnou velkou neznámou. Poté zde naleznete tlačítko pro ovládání palcem. To slouží pro pořizování fotek a natáčení. Naleznete zde pak další tlačítko pro různé módy. To obsluhujete vaším ukazováčkem.

K iSteady Pro 2 je určena taky skvělá aplikace. Ta je velmi užitečná. Díky ní se vám dostane funkce jako automatické sledování obličeje. Pokud si tedy stabilizátor připevníte na trojnožku a někam postavíte, telefon se bude natáčet směrem, kterým vy se pohybujete.

Výrobce slibuje též skvělou výdrž. Plné nabití 3600mAh akumulátoru vám umožní používat iSteady Pro 2 až celých 12 hodin. Samozřejmostí je též podpora nabíjení za chodu. Což je veliká výhoda. Nový gimbal si můžete zakoupit ZDE, a to za krásných 1 648 Kč!

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat