Opera 55 pro Android přináší plně přizpůsobitelný tmavý režim

Opera 55 pro Android přináší plně přizpůsobitelný tmavý režim
2019-12-08T09:40:23+02:00
• 8. 12. 2019

Mobilní prohlížeč Opera pro operační systém Android se dočkal nové aktualizace v podobě verze 55. Ta přináší pro uživatele velice užitečnou funkci. Tým vývojářů si pro ně totiž připravil noční režim, který je také plně přizpůsobitelný. 

Opera 55 přináší užitečné funkce

Jednou z nových možností nového nočního režimu je možnost ztmavit jasné webové stránky, kromě tedy uživatelského rozhraní prohlížeče. Protože mnoho webů nemá vestavěný tmavý režim, mohla by funkce být velice užitečná. Tato funkce však nemusí být zapnutá, přičemž si můžete plně přizpůsobit fungování nočního režimu. Můžete si totiž vybrat, zda má prohlížeč používat tmavý režim, když je zapnutý noční režim, a zda mají být webové stránky také ztmaveny. Existuje dokonce možnost ztmavit i klávesnici. 

Kromě toho byl prohlížeč také vybaven novým nastavením teploty barev. V praxi to znamená, že můžete upravit jas i množství modrého světla. Konečně je nyní možné naplánovat i noční režim, takže se automaticky spustí v daný čas. 

Kromě nočního režimu vylepšuje nová verze Opery sekci zpráv a podporuje více jazyků. Tablety nyní také zobrazují zprávy ve dvou sloupcích, tudíž uvidíte více obsahu najednou. Přepínání se také zlepšilo díky schopnosti rychle přepínat karty posunutím nabídky. Nejnovější verze také nyní plně podporuje Android 10. 

Zdroj: neowin.net

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat