iQOO Neo 855 přichází v edici Racing

iQOO Neo 855 přichází v edici Racing
2019-12-06T15:50:42+02:00
• 7. 12. 2019
3

Pro domácí trh si společnost iQOO připravila další verzi herního telefonu, který tentokrát můžete sehnat pod názvem Neo 855 Racing Edition. Přestože čínský výrobce nevěnoval novince téměř žádnou pozornost, tak si rozhodně zaslouží zmínku, protože například získal ještě výkonnější procesor než jeho poslední předchůdce. Oficiální prodej byl naplánován na čtvrtek 12. prosinec, do té doby je spuštěn pouze systém předobjednávek.

Maximální zážitek ze hry

Seznam specifikací zahrnuje 6,38palcový Super AMOLED displej s FullHD+ rozlišením, pod nímž běží osmijádrový procesor Snapdragon 855 Plus od Qualcommu běžící pod taktovací frekvencí 2,96 GHz po boku 8/12GB operační paměti RAM a 128GB interního úložiště typu UFS 3.0 bez možnosti dalšího rozšíření. Článek baterie má kapacitu 4 500 mAh a samozřejmě podporuje rychlé 33W nabíjení.

Platforma FunTouch OS ve verzi 9.0 (Android 9.0 Pie) doplňuje rozhraní Monster UI nadopované o funkce Multi-Turbo, Game Box a Game Space 2.5. Vnitřní teplotu zařízení hlídá speciální systém s chladicí kapalinou nebo tepelně vodivým gelem. Zadní část nese tři fotoaparáty (12 + 8 + 2 MPx), LED blesk a snímač otisků prstů si našel místo vpředu pod displejem. Tam také nalezete přední 16megapixelovou kamerku.

Vše uzavírá funkce dual-SIM, Bluetooth 5.0, USB typu C či 3,5mm sluchátkový jack. Nakonec k dispozici jsou tři barevné varianty (Carbon Black, Island Aurora, Light Mint) za níže uvedené prodejní ceny.

8GB paměť RAM + 128GB úložiště = 2 598 jüanů (tj. cca 8 490 Kč)
12GB paměť RAM + 128GB úložiště = 2 798 jüanů (tj. cca 9144 Kč)

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Přestože čínský výrobce nevěnoval novince téměř žádnou pozornost
Asi věděl dobře co dělá,protože je to další zbytečný telefon na trhu,tak proč dělat kolem toho humbuk,podobných,nebo stejných telefonů jsou na světě stovky a další budou přibývat,nebot si výrobci myslí,že když budou vyrábět velké a těžké krávy,že půjdou rychle na odbyt,opak je však pravdou a brzy,cca do dvou let,nikdo takové telefony už kupovat nebude.Ani za dumpingové ceny,jako třeba dnes tento ,,úspěšný,,model utěšeného výrobce,kterého krom několika milionů soudruhů nikdo nezná,ale si jim to stačí,protože prodat na tomto obrovském trhu větší množství telefonů je byznys jak víno.Akorát by mě zajímalo,kde na ty nové telefony furt soudruzi v číně berou prachy a to ani zdaleka netušíme co se tam prodává a o čem ani nevíme….

Michael Brunnbauer

7. 12. 2019, 23:00

Dobře se tam daří trhu s lidskými orgány.

Michael Brunnbauer

7. 12. 2019, 12:03

Kam na takove znacky chodite? To by nedali ani do tomboly na hasicskem bale v Horni Dolni, natoz aby si to nekdo koupil.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat