iPhone 2020 s AirPods zdarma? Apple nad tím uvažuje

iPhone 2020 s AirPods zdarma? Apple nad tím uvažuje
2019-12-02T07:55:35+02:00
• 2. 12. 2019

Podle dostupných informací se zdá, že společnost Apple zvažuje přidat svá bezdrátová sluchátka AirPods do balení iPhone 2020. Zpráva, kterou zveřejnil server DigiTimes, uvádí, že prodejci chytrých telefonů, včetně společností Apple, Samsung a Xiaomi, se chystají příští rok spojit své nové modely s bezdrátovými sluchátky. Znamená to tedy, že bychom se bezdrátových sluchátek mohli dočkat nejen u iPhone 2020, ale také Samsung Galaxy S11.

iPhone 2020 by mohl nabídnout bezdrátová sluchátka

Osobně jsem velice skeptický k této informaci, a to hlavně kvůli ceně současných AirPods sluchátek. Ta se totiž prodávají od 4 790 Kč s DPH. Je tedy velice těžké si představit, že by je Apple do balení příštího iPhonu přiložil, aniž by se cena telefonu nezvýšila. Pokud by ale cena byla zachována a Apple skutečně nabídl AirPods zdarma, byl bych velice příjemně překvapen. 

Na druhou stranu, AirPods jsou velice populární ve všech verzích, takže by bylo velice divné, kdyby se je firma rozhodla začít nabízet zdarma. Společnost Apple již několik let nabízí základní kabelové EarPods s konektorem Lightning. Tato sluchátka nejsou vůbec drahá, proto je může nabízet zdarma. 

I když se tato spekulace zdá být prozatím úletem, jedno je jisté. Apple prostě dříve nebo později bude muset k podobnému kroku dospět, respektive bude muset nabídnout něco modernějšího než EarPods. Pokud by AirPods nabídl již příští rok, dokážu si představit, že by sluchátka byla k dispozici v balení zdarma pouze u vyšších modelů, tedy iPhone 12 Pro a iPhone 12 Pro Max. 

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat