Google Kalendář nově umožní přesouvat události mezi kalendáři

Google Kalendář nově umožní přesouvat události mezi kalendáři
2019-12-10T16:30:52+02:00
• 10. 12. 2019

Zdroj: Google

Pokud používáte mobilní aplikace Kalendář Google a máte v ní více kalendářů, v určité chvíli zjistíte, že není možné přesouvat události mezi kalendáři. A právě na tuto problematiku se nyní Google zaměřil.

Google Kalendář přináší užitečnou funkci

Doposud jste museli přejít na webové rozhraní, abyste mohli přesouvat položky mezi svým pracovním a osobním kalendářem. To pochopitelně v praxi nebylo úplně příjemné, obzvlášť, když je vaším nástrojem hlavně mobilní telefon. 

To je mimo jiné hlavní důvod, proč se nyní Google rozhodl zveřejnit novou funkci. Díky nové aktualizaci ušetříte velkou porci času, protože nyní si vystačíte bez webového rozhraní. Budete moci tedy přesouvat události, a to prostřednictvím nové možnosti pod názvem schůzky. Klepnutím na tlačítko jej přesunete na libovolný účet aktuálně přihlášení ve vašem zařízení. 

Pokud se vám funkce prozatím nezobrazila, zkuste aplikaci vypnout a zapnout, případně zcela odstranit a znovu nainstalovat. Ovšem není zde záruka, že funkce ihned objeví. Může chvíli trvat, než se na vaše zařízení dostane. Jde totiž o aktualizaci na straně Google serverů. 

Zdroj: ww.9to5google.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat