Apple Music Awards aneb udělování hudebních cen letos poprvé

Apple Music Awards aneb udělování hudebních cen letos poprvé
2019-12-05T09:30:18+02:00
• 5. 12. 2019

Není tomu tak dávno, kdy švédská hudební streamovací služba Spotify zahájila vlastní hudební přehlídku cen. Společnost sama vyhlásila nejlepší interprety za uplynulý rok a odměnila je speciální hudební cenou. Nutno podotknout, že tento způsob udělování cen se uživatelům velice líbí. 

Apple Music Awards již tuto středu

O tento způsob oceňování interpretů má zřejmě zájem také Apple, respektive jeho služba Apple Music, protože jsme se nyní dočkali oficiálního odhalení Apple Music Awards. V praxi půjde o vypíchnutí nejlepších a nejodvážnějších hudebníků letošního roku. 

První akce se bude letos konat v Steve Jobs Theater v Apple Park, a to již tuto středu 4. prosince. K tomu bude celé udělování cen živě vysíláno v čase 21:30 ET / 18:30 PT. 

Hvězdou se stane Billie Eilish, která se na této akci dočká zvláštní ceny Umělec roku. Mezi další vítěze patří Lizzo, jenž byl označen jako průlomový umělec roku, a Lil Nas X, který si cenu odnese za nejlepší skladbu roku 2019. 

A protože se jedná o Apple, samotné fyzické ceny jsou opravdu něco extra. Jsou totiž vyrobeny z křemíku, leštěným sklem, eloxovaným hliníkovým tělem a vzory vytvořenými ultrafialovou litografií – nejde tedy o žádnou levnou trofej. Udělování cen můžete sledovat zdarma prostřednictvím iTunes.

Zdroj: engadget.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat