Apple Arcade nově s ročním předplatným

Apple Arcade nově s ročním předplatným
2019-12-17T11:30:24+02:00
• 17. 12. 2019

Zdroj: Apple

1

Apple Arcade je herní služba, kterou jablečná společnost v průběhu letošního roku představila a na podzim oficiálně spustila. Ve své podstatě jde o to, že za měsíční poplatek získáte přístup ke stovkám hrám, které mimochodem můžete hrát nejen na svém iOS zařízení, ale také na iPadOS a macOS. Navíc se veškerý pokrok v dané hře synchronizuje se všemi systémy. 

Apple Arcade překonal magickou hranici 100 her

Apple Arcade nyní na celý rok dopředu

Apple svou službu začal nabízet za jednorázový měsíční poplatek, přičemž první měsíc nabídl zdarma. Nyní se v určitých regionech rozhodl nabízet i roční předplatné. Nově se tak roční předplatné objevilo ve Spojených státech amerických, kde cena činí 49,99 dolarů (zhruba 1 141 Kč bez DPH). V ostatních evropských zemí pak cena činí 49,99 EUR, tedy cca 1 272 Kč bez DPH. 

Až doposud byla služba Apple Arcade k dispozici pouze v rámci měsíčního předplatné, přičemž v tomto novém modelu uživatel ušetří až 9,89 dolarů – zhruba 220 korun. Chcete-li tedy na svém iOS zařízení přejít na roční předplatné, otevřete App Store, klepněte na svou profilovou fotografii v pravém horním rohu, klepněte na Předplatné, klepněte na Apple Arcade a vyberte roční předplatné. 

Apple Arcade nabízí přístup k více než 100 hrám napříč iPhone, iPad, Apple TV a Mac. Veškeré hry jsou samozřejmě bez reklam nebo dalších nákupů. 

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

David Zápal

18. 12. 2019, 1:34

České ceny jste jako jediní nebyli schopni napsat NM Jak neprofesionalní.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat