Apple odstranil aplikaci Rewound kvůli vzhledu iPodu aktualizováno

Apple odstranil aplikaci Rewound kvůli vzhledu iPodu [aktualizováno]
2019-12-17T08:50:04+02:00
• 17. 12. 2019
2

Aktualizováno 17. 12.

Minulý týden jste si u nás mohli přečíst o nové aplikaci Rewound, která nabízela vzhled původního iPodu. Vzhled jako takový není součástí instalace, je nutné jej dodatečně stáhnout. I tak Apple odstranil aplikaci z AppStore právě kvůli podobnosti s původním iPodem. Údajně si uživatelé mohli navíc myslet, že se jedná o oficiální aplikaci od Applu.

Nyní tedy Rewound již není v AppStore a není známo, jestli se někdy vrátí. Původní tvůrci se ale nevzdávají a vytváří kampaň v rámci které chtějí vybrat 20 000 dolarů na vytvoření webové aplikace. Ta mimo jiné bude určena v podstatě pro jakýkoliv operační systém.

Původní článek 13. 12.

Pokud jste na svém iPhonu vždy chtěli mít přehrávač s designem legendárního iPodu, nová aplikace vám veškeré tyto touhy naplní. Aplikace pod názvem Rewound vrátí vašemu iPhonu hudební přehrávač s původním designem.

Rewound jako nostalgická aplikace 

Aplikace je pochopitelně volně ke stažení v App Storu. V rámci aplikace si mimo jiné můžete stáhnout několik témat, které vašemu přehrávači dodají šmrnc. Zajímavostí je, že aplikace se synchronizuje s knihovnou Spotify či Apple Music. V praxi pak Rewound nabízí i hmatovou zpětnou vazbu, takže to vypadá, že skutečně používáte iPod. 

Tvůrce na vývoji aplikace pracoval déle než rok. Cílem je prý přivést zpět myšlenku tlačítek a celkovou nostalgii. Jak bylo již zmíněno, Rewound podporuje Apple Music i Spotify. V budoucnu bychom se mohli dokonce dočkat i speciálního widgetu, jenž bude fungovat jako minipřehrávač. 

logo-app Rewound - Music Player Your Music Rewound Zdarma iOS

Zdroje: theverge.com, theverge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Jaroslav Mendel

21. 8. 2020, 13:29

NIkde jsem se zatím nesetkal se zmínkou o benefitu takové aplikace, která je pro mě osobně jediná relevantní : možnost pohodlného „přetáčení“, nebo posouvání právě přehrávané stopy dopředu nebo dozadu. Rovná čára s posuvnou titěrnou tečičkou mi přijde v porovnání s komfortním kolečkem click wheel starého dobrého iPodu jako hodně primitivní a hloupé řešení v jinak luxusním prostředí appláckého světa.

Jaroslav Mendel

21. 8. 2020, 13:28

NIkde jsem se zatím nesetkal se zmínkou o benefitu takové aplikace, která je pro mě osobně jediná relevantní : možnost pohodlného „přetáčení“, nebo posouvání právě přehrávané stopy dopředu nebo dozadu. Rovná čára s posuvnou titěrnou tečičkou mi přijde v porovnání s komfortním kolečkem click wheel starého doprého iPodu jako hodně primitivní a hloupé řešení v jinak luxusním prostředí appláckého světa.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat