2v1 notebook UBook se dočkal výkonnějšího hardwaru a nižší ceny! sponzorovaný článek

2v1 notebook UBook se dočkal výkonnějšího hardwaru a nižší ceny! [sponzorovaný článek]
2019-12-20T06:38:39+02:00
• 19. 12. 2019

Začátkem letošního roku společnost CHUWI představila 2v1 tablet UBook, který na Kickstarteru získal finanční podporu ve výši 450 000 dolarů. V poslední době CHUWI aktualizuje konfiguraci UBooku a znovu ji začne tento měsíc prodávat.

Dočkali jsme se nového čtyřjádrového procesoru Intel N4100, tedy výkonnějšího a úspornějšího čipu s frekvencí až 2,4 GHz. Kromě vylepšeného výkonu má Intel N4100 také velice nízkou spotřebu energie, díky čemuž můžete na zařízení déle pracovat. Pro grafické zpracování je UBook vybaven Intel UHD 600, jenž velice snadno dokáže dekódovat 4K video.

Co se týče úložiště, UBook se dočkal nového 256GB SSD, díky čemuž tablet dokáže rychleji číst a psát. Spolu s operační pamětí 8 GB budete efektivnější při řešení vícero úkolů najednou. 

Ve srovnání s populárním Surface Go je UBook levnější

Za stejnou cenu, ve srovnání s UBook 8 GB RAM a 256GB SSD, má Surface Go pouze 4 GB RAM a 64GB úložný prostor, což je horší nejen v rychlosti čtení a zápisu, ale také v celkové velikosti úložiště. 

UBook také nabízí USB-C, USB 3.0, 3,5mm jack konektor pro připojení drátových sluchátek, DC nabíjení, microHDMI a zdířku pro microSD karty. Naopak Surface Go  nabízí jen rozhraní USB-C, konektor pro sluchátka a zdířku pro microSD karty. S jediným USB-C konektorem tak nezvládnete nabíjet a připojovat externí úložiště zároveň. Uživatel je tak nucen zakoupit si Surface Dock, který je speciálně navržen pro Surface Connect. 

Obecně se konfigurace UBook zlepšila v mnoha aspektech. Nabízí nejen výkonnější a úspornější procesor, ale také větší vnitřní úložiště, výkonnější SSD a větší operační paměť. Kromě toho se cena snížila na krásných 8 000 Kč bez DPH. 

Pokud tedy hledáte snadno přenositelný a dobře vypadající notebook, pak UBook může být tou správnou volbou. Navíc jej nyní můžete zakoupit za pouhých 8 000 Kč. Stačí přejít ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat