Samsung Galaxy A71 se ukazuje na renderech aktualizováno

Samsung Galaxy A71 se ukazuje na renderech [aktualizováno]
2019-11-21T17:40:57+02:00
• 21. 11. 2019

Aktualizováno 21. 11.

Před dvěma měsíci se objevily první náznaky chystané novinky Samsung Galaxy A71 a nyní zde máme konečně přibližnou podobu. Rendery byly vytvořeny na základě uniklých schémat, takže nemusí být zcela přesné, ale s největší pravděpodobností netřeba očekávat dramatické změny.

Jak je vidět na renderu výše, mobil bude vybaven zadní sestavou foťáků v trochu atypickém uspořádání od písmene L. Základní foťák nabídne 48 MPx, širokoúhlý bude mít 12 MPx a další 12MPx poskytne možnost přiblížení. Poslední bude sloužit pro určení hloubky.

Displej by měl mít úhlopříčku 6,7 palců a mělo by se jednat o AMOLED panel s Full HD+ rozlišením. V horní části bude díra pro foťák po vzoru jiných top modelů této značky. Předpokládáme, že v displeji bude ukryta čtečka otisků prstů.

Sice dřívější informace naznačovaly použití procesoru od společnosti Qualcomm, ale je možné, že se objeví i ve verzi s procesorem Exynos 980. Zatím ale není známo, kdy máme novinku očekávat.

Původní článek 4. 9.

Jen necelých 5 měsíců od spuštění prodeje Galaxy A70 na českém trhu začínají vyplouvat na povrch první informace týkající se jeho nástupce v podobě telefonu s názvem Galaxy A71. Za únikem tentokrát stojí grafický benchmark Geekbench, který přibližuje spíše hardwarovou stránku zařízení. Jihokorejský výrobce by jej klidně mohl poprvé ukázat ještě koncem 4. čtvrtletí tohoto roku.

Čeká se minimum změn

Mobilní novinka Galaxy A71 nese kódové označení SM-A715F a společně s chystaným modelem Galaxy A91 mohou začátkem příštího roku patřit vůbec mezi první zástupce v Evropě běžící pod systémem Android v připravované verzi 10/Q. To ke všemu potvrzuje odhalený výpis ze zmiňovaného benchmarku, kde se v konečné fázi určitě připojí i uživatelské rozhraní One UI.

Dále mu připisují osmijádrový procesor Snapdragon 675 od Qualcommu s grafickým čipem Adreno 612 a operační paměť RAM o velikosti 8 GB. Každopádně nesmíme zapomenout ani na Galaxy A70s, z něhož se stane mezi článek, čili musí dorazit před uvedením Galaxy A71. Avšak při srovnání v naměřených hodnotách Galaxy A71 je výkonnějším telefonem. Závěrem lze zmínit, že Galaxy A71 a A91 mají být oficiálně představeni na jaře příštího roku.

Zdroje: gsmarena.com, fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat