Apple chystá prosincovou konferenci, vyhlásí nejlepší aplikace

Apple chystá prosincovou konferenci, vyhlásí nejlepší aplikace
2019-11-21T16:30:41+02:00
• 21. 11. 2019

Společnost Apple nás nepřestává bavit. Před několika týdny tiše představila nová bezdrátová sluchátka AirPods Pro a před pár dny také nový 16palcový MacBook Pro, který vrací MacBookům výkonnost. 

Apple vyhlásí nejlepší aplikace za rok 2019

Tak nějak se čekalo, že všechny hardwarové produkty, které byly výše uvedeny, Apple představí na speciální Keynote. Říjnová konference se však neodehrála a veškeré představení proběhlo v tichosti, tedy společnost pouze produkty zařadila do svého webového katalogu. 

Apple ale nyní rozeslal pozvánky na prosincovou konferenci, o které doposud nepadlo jediné slovo. Dalo by se tedy říci, že je tato konference spíše překvapením než tradicí. Nicméně, Keynote by měla proběhnout 2. prosince 2019 od 10:00 našeho času v New Yorku. Co od této příležitosti lze očekávat?

V praxi vlastně vůbec nic, pokud tedy nepatříte mezi nadšence aplikací. Apple totiž již pěknou řadu let vyhlašuje nejlepší aplikace za uplynulý rok a letos tomu nebude jinak. Nutno podotknout, že v tomto ohledu nastala drobná změna, neboť veškeré aplikace Apple vyhlašoval pouze prostřednictvím tiskové zprávy. Nyní tomu věnuje celou konferenci. 

Přímo na pozvánce stojí „Loved by millions. Created by the best“. Bohužel pro nás zřejmě nebude tato prezentace k dispozici v podobě online přenosu. Tak či onak se můžeme těšit na vyhlášení těch nejlepších aplikací za rok 2019. 

Zdroj: pocketnow.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat