Samsung Galaxy A01 – levněji to už nejde

Samsung Galaxy A01 – levněji to už nejde
2019-11-22T17:18:38+02:00
• 23. 11. 2019
1

Doposud nejslabší zástupce s názvem Galaxy A10 v portfoliu společnosti Samsung v následujících týdnech či měsících vystřídá novinka, která dostane ještě slabší výbavu a bude hlavně mířit na nenáročné uživatele. Jihokorejský výrobce začíná u připravovaného modelu pomalu sbírat potřebné certifikace nebo navštěvovat různé benchmarkové testy. Zařízení nese kódové označení SM-A015F a v konečném výsledku získá název Galaxy A01.

S nálepkou ODM

Po modelu Galaxy A10 vyráběném čínskou firmou Jiaxing Yongrui Electron Technology se telefon Galaxy 01 stane dalším ODM zařízením, který jim vyrobí třetí strana a tím ušetří nemalé výrobní náklady. Výrobu tentokrát získala společnost Huaqin Telecom ze Šanghaje, přičemž už má zkušenosti s výrobou pro konkurenční Huawei.

Americký úřad FCC a benchmark Geekbench mu připisují 5,7palcový displej, 2GB operační paměť RAM, uživatelské úložiště s kapacitou 16 GB, 3 000mAh baterii, 3,5mm sluchátkový jack či operační systém Android v předinstalované verzi 10. Navíc zveřejněný snímek odhaluje dva senzory fotoaparátu v zadní části a přisvětlovací LED diodu.

Zařízení s označením SM- A015F/DS vybaví zcela totožně a pouze navíc bude funkce dual-SIM. Na našem trhu začínala cena za Galaxy A10 u hranice 3 999 Kč včetně DPH, takže rozpětí 2 999-3 499 Kč může být reálné pro Galaxy A01 v černém, červeném, modrém provedení.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Martin Jeřábek

VIP 23. 11. 2019, 21:20

Za tu cenu? Taková srajda 😂

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat