Oukitel Y1000 – odolný přírůstek ve sportovním stylu

Oukitel Y1000 – odolný přírůstek ve sportovním stylu
2019-11-09T13:30:28+02:00
• 9. 11. 2019
1

Odolné telefony jsou ve většině případů určeny do náročných podmínek, a proto se jim výrobci snaží dát maximum robustních prvků. To nelze říci o aktuální novince od společnosti Oukitel, která odhalila model s označením Y1000 zaměřený na jakékoliv venkovní aktivity. Čínský výrobce chce budoucím majitelům ulehčit sportování, kdy konečně nemusí s sebou nosit těžké a robustní zařízení.

Spojení, co dává smysl

Do 11,2mm tlustého těla byl naskládán 6,088palcový displej s HD+ rozlišením, které chrání odolné sklo od Asahi. Výřez ve tvaru padající kapky obsahuje základní 5megapixelovou kamerku. O hlavní výkon se stará čtyřjádrový procesor MT6580P od MediaTeku po boku 2GB operační paměti RAM. Uživatelská data pojme rozšiřitelné 32GB úložiště a celkovou výdrž řídí 3 600mAh baterie.

Zezadu zaujímají místo dva objektivy fotoaparátu (8 + 2 MPx), dva LED blesky a snímač otisků prstů. Dále si zaslouží zmínku certifikace odolnosti IP68 nebo operační systém Android ve verzi 9.0 Pie. Telefon bohužel nepodporuje 4G sítě, což by naštěstí měla v nejbližší době vyřešit vylepšená varianta s názvem Y1000 Pro. Prodejní cena byla stanovena na 130 dolarů (tj. cca 2 983 Kč) a k dispozici bude šestice provedení – černé, červené, růžové, tm. modré, sv. modré, tyrkysové.

Zdroje: gizmochina.com, oukitel.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Julinek

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

SticklerStickleru

9. 11. 2019, 14:32

Zajímavý 6,088palcový displej :D
Jak je to napsané na 3 desetinná čísla :D

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat