Novinka Vernee M7 je levnou vstupenkou do kategorie moderních chytrých telefonů

Novinka Vernee M7 je levnou vstupenkou do kategorie moderních chytrých telefonů
2019-11-19T11:30:24+02:00
• 19. 11. 2019

Vernee pokračuje ve své tradici vydávání nových zařízení a zapomínání na ty předešlé. Uživatelé telefonů Vernee nemají tedy žádnou softwarovou podporu. Pokud se nezmění filozofie společnosti, bude stejný postup i u novinky Vernee M7, které však nabízí skvělé specifikace za velice dobrou cenu. Namátkou stojí za zmínku 6,1″ displej s pokrytím 92 % přední plochy, či odemykání telefonu pomocí snímku obrazovky. Za cenu kolem 2 000 Kč však přichází i ústupky, například v podobě procesoru.

Skvělý na pohled, slabý uvnitř

Vernee M7 nabízí displej s 6,1″ avšak jen s rozlišením pouhých 1280 na 600 pixelů. O výkon se stará pouze čtyřjádrový procesor od MediaTeku s označením MT6761 z roku 2018, který je taktovaný na 2 GHz. K tomu mu dopomáhají 4 GB operační paměti a 64 interního úložiště.

Vernee M7

Kamery jsou na telefonu celkem čtyři, tři na zadní straně a jedna na přední. Na zadní straně je hlavní s 13 MPx, další dvě nejsou nijak výrobcem specifikovány, uvádí jen, že jedna slouží pro určení hloubky ostrosti a druhá pro zlepšení světelných podmínek při focení. Možná je jejich rozlišení příliš nízké na to, aby bylo prezentováno. Na přední straně se nachází 8 MPx kamera, která slouží i pro odemykání telefonu pomocí snímku obličeje.

Baterie získala kapacitu 3 500 mAh. Zařízení podporuje českou LTE frekvenci. Slot v telefonu je dostupný pro dvě SIM karty a pro jednu SD kartu zároveň. Operačním systémem je Android 9.0 s nástavbou VOS (Vernee operatin system).

Zdroj: vernee.cc

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat