Apple vydal iOS 13.2.3 opravující Poznámky a další chyby

Apple vydal iOS 13.2.3 opravující Poznámky a další chyby
2019-11-19T13:30:11+02:00
• 19. 11. 2019

Společnost Apple včera vydala nový instalační balíček s označením iOS 13.2.3. Aktualizace je samozřejmě dostupná všem uživatelům, kteří mají zařízení podporující iOS 13. Kromě toho Apple vydal také novou verzi iPadOS 13.2.3. 

iOS 13.2.3 konečně opravuje problematické Poznámky

iOS 13.2.3 je dalším balíčkem opravující chyby, které se objevily v předchozí verzi operačního systému. Konkrétně jsme se nyní dočkali opravy chyby, která mohla způsobovat nefunkčnost vyhledávání v systému a v aplikacích Mail, Soubory a Poznámky. 

Aktualizace dále řeší problém se zobrazováním fotek, odkazů a dalších příloh v podrobnostech konverzací aplikace Zprávy. Opravuje také chybu, jenž mohla v praxi zabraňovat aplikacím ve stahování obsahu na pozadí. Poslední novinkou je řešení problému, který mohl aplikaci Mail bránit ve stahování nových zpráv a způsobovat nezahrnutí citace původní zprávy v účtech Exchange.

Pokud patříte mezi majitele iOS zařízení, které podporuje iOS 13, doporučujeme vám si aktualizaci stáhnout co nejdříve. Jestliže například používáte aplikaci Poznámky a doposud jste měli problém se synchronizací s macOS, tak právě iOS 13.2.3 by tento problém mělo opravit. 

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat