Moto G8 – poodhalují se specifikace aktualizováno

Moto G8 – poodhalují se specifikace [aktualizováno]
2019-11-17T19:25:29+02:00
• 17. 11. 2019

Aktualizováno 17. 11.

Předpokládalo se, že Moto G8 bude oficiálně představeno na události, kde byl uveden nový ohebný smartphone Motorola Razr, ale nestalo se tak. Zatím není jasné, kdy bude Moto G8 představeno, ale máme zde další střípky informací společně s rendery mobilu samotného.

Na zadní straně budou tři foťáky, přičemž jeden z nich nabídne 117° úhel záběru. K dispozici bude zatím blíže nespecifikovaný osmijádrový procesor s taktovací frekvencí 2 GHz. Předpokládáme, že by se mělo jednat o nějaký model společnosti Mediatek. Na přední straně bude 6,2palcový HD+ displej a 8MPx kamerka ve výřezu. Všemu bude dodávat energii baterie o kapacitě 4000 mAh s podporou rychlého nabíjení. Vzhledem k rozlišení displeje by mohl smartphone nabídnout dlouhou výdrž na jedno nabití, zřejmě dva dny normálního používání.

Původní článek 12. 11.

Nové modely Moto G8 Plus a Moto G8 Play byly před několika týdny oficiálně oznámeny v Brazílii. Zajímavostí na této řady je, že se na konferenci neobjevil standardní model Moto G8, a to i přesto, že se o tomto kousku opravdu silně spekulovalo. Na internetu se šířily informace o tom, že Moto G8 nabídne hned trojici, či dokonce čtveřici zadních fotoaparátů. Bohužel jsme se těchto fotoaparátů nedočkali, ani samotného telefonu. 

Moto G8 Plus oficiálně, slušná střední třída [aktualizováno]

Moto G8 zřejmě dorazí s Motorola RAZR

Evan Blass ovšem na svém twitterovém účtu zveřejnil promo snímek spekulovaného Moto G8. Jedná se o velice věrohodný profil, tudíž je velice pravděpodobné, že se jedná o pravdivou informaci. Nebyly sice zveřejněny podrobnější informace, ovšem dle snímku se dá leccos vyčíst. Tak například Moto G8 by údajně měl dorazit se třemi zadními fotoaparáty a přisvětlovací LED diodou. 

V samotném logu by se měla nacházet čtečka otisků prstů. K dispozici by pak měly být hned tři barevné varianty – černá, červená a modrá. Model Moto G8 by mohl být představen společně s Motorola RAZR, který by se mohl světu ukázat již 13. listopadu. 

Moto G8 Play oficiálně, láká na baterii a akční kameru [aktualizováno]

Zdroje: androidcommunity.com, androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat