IKEA představila novou chytrou žárovku za 9,99 dolarů

IKEA představila novou chytrou žárovku za 9,99 dolarů
2019-11-14T13:40:24+02:00
• 14. 11. 2019
1

Před více než jedním rokem udělala IKEA velký krok, když na své tiskové konferenci představila své chytré produkty do domácnosti. Již nyní prodává nejrůznější produkty – od žárovek až po chytré konektory a senzory. Od té doby společnost neustále doplňuje svou řadu Tradfri o další zařízení. Nyní se ale firma rozhodla představit další zajímavý produkt do domácnosti. 

IKEA přímo konkuruje všem chytrým žárovkám

Jedná se o novou chytrou LED žárovku ve stylu Edison. Tato novinka byla představena za velice nízkou cenu a jednoznačně konkuruje všem ostatním žárovkám na trhu. Pojďme si tuto novinku společně představit.

Během několika posledních let se žárovky ve stylu Edison posunuly z klasického osvětlení na moderní umělecké dílo. Bylo tedy jen otázkou času, než se trh s chytrou domácností zapojí do akce a tyto žárovky naučí pořádným kouskům. Edison žárovka v podání IKEA nabízí Wi-Fi připojení. 

Kromě toho inteligentní žárovku můžete ovládat prostřednictvím svého mobilního telefonu. Důležité je také zmínit fakt, že podporuje hlasové příkazy Alexa, a dokonce podporuje HomeKit. Jednou nevýhodou ale je, že budete muset novou Edison Smart Light Bulb spárovat s centrem Ikea Tradfri. Nejedná se tak o produkt, který by fungoval samostatně. Na druhou stranu žárovka svítí o teplotě 2200 kelvinů. 

Nová žárovka v podání společnosti IKEA stojí 9,99 dolarů, tedy zhruba 219 Kč bez DPH. Zakoupit si ji můžete přímo na webových stránkách IKEA.

Zdroj: ww.9to5toys.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

„NESPONZOROVANÝ“ článek?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat