Blackview zanedlouho přinese odolný model BV9900

Blackview zanedlouho přinese odolný model BV9900
2019-11-16T10:16:43+02:00
• 17. 11. 2019

Na konec letošního roku chystá společnost Blackview snad již poslední novinku do série odolných zařízení, která by měla nést označení BV9900. Čínský výrobce byl letos velmi aktivní ve svém segmentu trhu, což potvrzuje zástupce BV9800 z druhé poloviny září, jehož téměř vzápětí vystřídá dnes zmiňovaný telefon. Podle očekávání získá minimálně o něco výkonnější hardware oproti nedávnému modelu BV9800.

O třídu lepší

Oficiální stránky odhalují 5,84palcový displej s FullHD+ rozlišením, který doplňuje „Waterdrop“ výřez a 16megapixelová kamerka na oblíbené selfie fotografie. Pohonná jednotka je údajně složena z osmijádrového procesoru Helio P90 od MediaTeku, 8GB operační paměti RAM nebo 256GB interního úložiště.

Další možnost rozšíření paměti není prozatím potvrzena. Baterie o velikosti článku 4 380 mAh bude podporovat technologii bezdrátového nabíjení. Přestože konkrétně známe pouze jeden 48megapixelový objektiv fotoaparátu (Sony IMX582), tak zveřejněný snímek jich slibuje hned několik vedle sebe. Následně zvýšenou odolnost podloží rovnou třemi certifikacemi – IP68, IP69K, MIL-STD-810G.

Zbývající seznam zahrnuje technologii NFC pro bezkontaktní placení, podporu LTE sítí, navigační systémy GPS, GLONASS, BeiDou a Galileo. Prodej jako první odstartuje přes crowdfundingovou platformu Indiegogo na přelomu tohoto roku.

Zdroje: gizmochina.com, blackview.hk

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Julinek

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat