ZTE Blade 20 je další novinka se „sporákem“

ZTE Blade 20 je další novinka se „sporákem“
2019-10-18T16:30:40+02:00
• 18. 10. 2019

ZTE mělo v minulosti komplikace s USA, což zapříčinilo nedostupnost produktů této firmy. Nějakou dobu jsme se tedy nedočkali jakékoliv novinky, ale naštěstí se vše vrátilo do původních kolejí. Dnes jsme se dočkali novinky ZTE Blade 20. Specifikace asi neohromí, ale i tak dokáže smartphone zaujmout.

Nečekejte zázraky

Základem je 6,49palcový LCD displej s rozlišením 1 560 x 720 pixelů a výřez typu „waterdrop“ v sobě ukrývá 5megapixelovou selfie kamerku. Hardwarovou stránku zastoupí osmijádrový procesor běžící pod taktovací frekvencí 2,0 GHz, konkrétně Helip P60 od Mediateku. Ten má k dispozici 4GB operační paměť RAM a 128GB úložiště, přičemž je zde podpora až 512GB paměťové microSD karty.

Baterie s kapacitou 5000 mAh bude možné zrychleně nabít díky 18W technologii. Objektivy v zadní části jasně připomínají čtvercové řešení u nejnovějšího iPhonu 11 Pro od Applu nebo Pixelu 4 od Googlu. Akorát ZTE zvolilo 16MPx, 8MPx (ultra široký) a 2MPx (hloubka ostrosti) snímače. Dále nesmí chybět ani LED blesk, skener otisků prstů a 3,5mm sluchátkový jack. Bohužel byl použit konektor microUSB. Systém Android je ve verzi 9.0 překrytý rozhraním MiFavor UI.

Cena byla stanovena na 1000 juanů, což je v přepočtu přibližně 3250 Kč. Pokud se novinka dostane do Evropy, cena by se mohla pohybovat kolem 4 200 Kč.

Zdroje: gizmochina.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat