Amazon přivádí na svět Kindle Kids Edition

Amazon přivádí na svět Kindle Kids Edition
2019-10-18T15:00:23+02:00
• 18. 10. 2019

Společnost Amazon jde naproti rodičům, kteří si potrpí na tom, aby jejich děti četly a nepoužívaly tablet pouze k hraní her či přehrávaní videí. Už 30. října oficiálně startuje prodej Kindle Kids Edition, u něhož je prvořadé čtení knih. Americký gigant dovnitř nasadil hardware z poslední dostupné 10. generace čteček Kindle a také hlavně zdarma přidal oblíbený balíček FreeTime Unlimited platný po dobu jednoho roku.

Dejte konec hraní

Po stránce hardwarové výbavy můžeme zmínit 6palcový displej nebo interní úložiště o velikosti 8 GB, které bez problému pojme více než tisíc knižních titulů. Neznámá baterie vydrží zhruba 4 týdny provozu při 30 minutách dennodenního čtení, přičemž nabití přes 5W nabíječku trvá jen 4 hodiny.

Kromě podpory WiFi připojení je k dispozici také Bluetooth. Funkci v budoucnu využijete při poslechu audioknih přes spárované zařízení např. Echo Show či Echo Dot. Význam slov a jejich správně užívání podpoří funkce Vocabulary Builder, kam si děti ukládají komplikovaná slova a potom se k nim mohou vracet přes vytvořené kartičky.

Dále třeba funkce Word Wise dokáže zobrazit krátký a jednoduchý význam neznámého slova pro dítě. Rodiče mají možnost vzdáleně sledovat pokroky při čtení nebo nastavovat různé cíle. Nakonec prodejní cena byla stanovena na 110 dolarů (tj. cca 2 572 Kč), kdy ke všemu získáte plnou dvouletou záruku pokrývající všechna poškození.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat