Photoshop CC pro iPad dorazí skutečně do konce roku 2019

Photoshop CC pro iPad dorazí skutečně do konce roku 2019
2019-10-24T15:00:02+02:00
• 24. 10. 2019

Adobe je softwarová firma zaměřená na oblast počítačové grafiky, publikování a předtiskové přípravy. Je známá zejména jako autor standardů PostScript a PDF a výrobce grafických programů Adobe Photoshop a Adobe Illustrator a programů pro publikování či čtení PDF dokumentů Adobe Acrobat (Standard či Pro) / Adobe Reader.

Dlouho dobu majitelé iOS zařízení, respektive iPadu, volali po plnohodnotné službě Adobe Photoshop. Aplikace Adobe byla své doby (a stále je) nejžhavější kreativní aplikací, kterou si uživatelé mohli z App Storu stáhnout. Vůbec poprvé se Adobe Phostoshop do App Storu dostalo před osmi lety, tedy v roce 2010. Za tu dobu se samozřejmě na trhu objevilo nespočet alternativ, které byly v některých ohledech mnohem propracovanější.

Photoshop CC pro iPad již koncem roku

Společnost Adobe se tak na své konferenci Adobe MAX 2018 v Los Angeles rozhodla zareagovat na ohlasy svých uživatelů a představila skutečně plnohodnotnou aplikaci Photoshop CC pro iPad. Uživatelé se tak mohou těšit na veškeré funkce, které se nachází v desktopové aplikaci pro Windows či macOS. 

Adobe se tak nedávno rozhodlo spustit první soukromé beta testování aplikace. Když byla aplikace v říjnu 2018 představena, Adobe se zavázalo, že dostupná pro iPad bude v letošním roce. Podle nejnovějších informací se skutečně zdá, že aplikace bude v plné verzi k dispozici koncem roku 2019. 

Původně se aplikace měla dostavit o něco dříve, ovšem beta testeři nebyli s aplikací vůbec spokojeni. Adobe tak musela reagovat na zpětnou vazbu od uživatelů a začít aplikaci znovu ladit a přidávat do ní nové funkce. Díky tomu se tak vydání posunuje až na konec letošního roku. 

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat