Podzimní slevová kalamita: TOP gadgety, které jsou nyní za snížené ceny! sponzorovaný článek

Podzimní slevová kalamita: TOP gadgety, které jsou nyní za snížené ceny! [sponzorovaný článek]
2019-10-24T13:35:50+02:00
• 24. 10. 2019

Gadgety: Parádní reproduktor Tronsmart Element Force

Společnost Tronsmart rozšiřuje rodinu přenosných reproduktorů o jeden čerstvý přírůstek, který by klidně mohl v prodejních číslech navázat na svého předchůdce s názvem Element Mega ze září loňského roku. Vlastní technologie SoundPulse bude opět zajišťovat maximální výkon a budoucí majitelé jistě ocení kompaktní rozměry. Ke všemu čínský obchod spustil prodej za velmi lákavou cenu. A ještě k tomu od nás dostanete slevový kupón!

Přenosný reproduktor Element Force o rozměrech 204 x 64 x 80 mm váží 780 gramů, za což především vděčí 6 600mAh baterii a ta zaručuje výdrž až 15 hodin při poslechu na střední hlasitost. Naopak její nabití trvá přibližně 3 hodiny. O kvalitní zážitek z poslechu se starají dva stereo reproduktory s celkovým výkonem 40 Wattů. Spárování probíhá buď standardně přes funkci Bluetooth 4.2 (+EDR), nebo dokonce pomocí přítomné technologii NFC.

Zvýšená odolnost je podložena certifikací IPX7, která zaručuje voděodolnost až do hloubky 1,5 metrů po dobu 30 minut. Nechybí ani vstup pro microSD kartu, AUX či sluchátka. Funkce True Wireless Stereo dovoluje spárovat dva reproduktory k vytvoření 3D zvuku. Tlačítko EQ slouží k přepínání mezi 3 režimy (standard, extra basy, 3D stereo).

Tento reproduktor je v současné chvíli v prodeji u prodejce Geekmaxi, a to za sníženou cenu 1 149 Kč (původní cena činila 1 499 Kč). Pokud ale použijete náš kupón Xy8wm45t, zaplatíte jen 975 Kč! Kupujte ZDE.

Amazfit Verge Lite nabízí skvělé parametry za zlomek ceny!

Značka Huami se těší velké oblibě v domovské Číně, ale zároveň musíme dodat, že v našich končinách tomu začíná být podobně. Nicméně pro společnost Xiaomi zajišťuje hlavně výrobu nositelných zařízení, takže určitou kvalitu si může dovolit přenést také do vlastních zařízení. Právě nedávno na trh přinesla dva novinku pod názvem Verge v rámci produktové řady Amazfit. A právě na ní máme nyní velkou slevu!

Chytré hodinky Amazfit Verge LITE nesou 1,3palcový AMOLED displej (360 x 360 pixelů) v pouzdře o průměru 43 mm, které bylo vyrobeno z plastu a doplňuje jej silikonový pásek. Vnitřní část vyplňuje dvoujádrový procesor, 512MB paměť RAM nebo 4GB interní úložiště. Dále seznam specifikací zahrnuje technologii GPS s GLONASS, WiFi, Bluetooth 5.0 Low Energy, bezkontaktní platby přes NFC, certifikaci IP68, snímač tepové frekvence.

Virtuální asistent Xiao AI přes doprovodnou aplikaci Mijia dokáže ovládat až 11 chytrých spotřebičů v domácnosti. Velikost baterie činí 390 mAh, přičemž výrobce slibuje až 20denní výdrž. Chytré hodinky pod názvem Amazfit Verge LITE se mimo jiné dočkaly nové podpory chytré asistentky Alexa, která nyní dokáže reagovat na hlasové příkazy. Prostřednictvím hodinek a vašeho hlasu tak můžete zjistit, jaké je například počasí či co vás v daném dni čeká.

Originální Amazfit Verge Lite na českých e-shopech seženete zhruba za cenu od 3 500 Kč. U internetového obchodu Geekmaxi bude po dobu prvního týdne jen za 1 999 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Elektrokoloběžka Kugoo ES2 nyní ve slevě!

V obchodě Geekmaxi je nyní za akční cenu k dispozici velice zajímavý produkt. Jde o koloběžku, ale ne jen tak ledajakou koloběžku. Vyrábí ji čínské Kugoo, jmenuje se Kugoo ES2 a disponuje vlastním pohonným systémem. Pokud vás tedy přestane bavit nekonečné odrážení nohou, můžete si odpočinout a nechat se bez námahy vozit.

Kugoo ES2 je lehká a snadno skladatelná  koloběžka, která vás sveze rychlostí až 25 km/h, přičemž na jedno plné nabití je schopna ujet až 25 km. Váží přitom jen 16 kg, takže ani její přeprava není nijak náročná. Nesmírnou výhodou je, že pro nabíjení není nutné nosit ji k zásuvce v obýváku. Sama se totiž dokáže dobíjet při vaší jízdě odrážením, jelikož disponuje generátorem elektřiny. Ke koloběžce je dostupná mobilní aplikace pro jednoduchou správu funkcí a parametrů.

Koloběžka Kugoo ES2 stojí za běžných okolností 14 018 Kč při koupi z polského skladu, nyní je však exkluzivně k dispozici za zlevněnou cenu. Konečná cena tedy činí 8 999 Kč. Pokud ale zadáte náš kupón PHfqzHB5, zaplatíte jen 8 749 Kč. Nemusíte se bát celním poplatků, jelikož zásilka je posílána z polského skladu. A to už stojí za zvážení. Pokud máte zájem, k zakoupení je Kugoo S1 dostupná ZDE.

Další stovka produktů ve slevě!

Internetový obchod Geekmaxi si pro vás připravil také velkou podzimní akci, prostřednictvím které máte možnost získat stovky značkových produktů za snížené ceny. Stačí navštívit tento odkaz a vybrat si zboží dle libosti. Kupujte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat