Microsoft Launcher 5.10 přináší podporu tmavého režimu

Microsoft Launcher 5.10 přináší podporu tmavého režimu
2019-10-27T22:45:33+02:00
• 28. 10. 2019

Americká společnost Microsoft i nadále pokračuje ve vylepšování svého launcheru pro operační systém Android, přičemž nyní vydala zbrusu novou verzi s číselným označením 5.10. Nutno podotknout, že nový instalační balíček je k dispozici pouze uživatelům přihlášeným do beta programu. Microsoft je totiž stále ve fázi vývoje a testování. 

Microsoft Launcher 5.10 ve znamení Dark Mode

Stejně jako verze 5.9 se i v tomto případě jedná o velmi malou aktualizaci. V praxi to znamená, že mnoho změn nepřináší. Dočkali jsme se tedy jen podpory pro nastavený tmavého režimu v operačním systému Android Pie a Android 10. Zatímco skutečně tmavý režim v celém systému se objevil až v Android 10, starší Android 9 Pie nabízel možnost pro tmavé režimy, které ovlivnily pouze některé Google aplikace, například telefon, zprávy a kontakty. 

Microsoft Launcher již v minulosti tmavý režim taktéž nabízel, ovšem musel být nastaven ručně. Nová možnost však umožňuje automatické přizpůsobení podle aktuálního nastavení operačního systému. Přesto si ale můžete nastavit jiné téma než má váš operační systém, což je zvláště důležité, pokud chcete použít průhledné téma. 

Kromě toho tento instalační balíček přináší vylepšení výkonu a opravy předchozích chyb. Pokud ještě nejste v beta programu registrováni, můžete si stáhnout nejnovější 5.9 verzi, která se nedávno dostala mezi širokou veřejnost. Jestliže se ale chcete stát součástí testování, můžete tak učinit registrací v Obchodě Play. Následně budete mít k dispozici nejnovější beta aktualizace.

logo-app Arrow Launcher Microsoft Corporation Zdarma ANDROID

Zdroj: neowin.net

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat