iOS 13.1.2 přináší drobné, leč důležité opravy

iOS 13.1.2 přináší drobné, leč důležité opravy
2019-10-01T19:30:00+02:00
• 1. 10. 2019

Společnost Apple i nadále pokračuje v aktualizacích svého operačního systému iOS 13 ve velice průlomovém tempu. V historii Applu se nikdy nestalo, že by společnost tak rychle a často svůj zbrusu nový operační systém aktualizovala. Nutno podotknout, že se jedná o již třetí aktualizaci, a to od 24. září, kdy bylo oficiálně iOS 13 zveřejněno.

iOS 13.1.1 opravuje zvýšenou spotřebu a další chyby

iOS 13.1.2 přináší hned několik oprav

Nicméně, tentokrát jsme se dočkali menšího instalačního balíčku. Aktualizace s označením iOS 13.1.2 přináší hned několik oprav chyb. Tak například, opravuje chybu, kde se po úspěšném zálohování mohl i nadále zobrazovat indikátor průběhu zálohování iCloud. Dále opravuje problém, jenž způsoboval nefunkčnost aplikace Fotoaparát. 

Někteří uživatelé dokonce hlásili potíže se Svítilnou. Apple se i na tento problém zaměřil a opravil chybu zapřičiňující nefunkčnost Svítilny. Důležité opravy se také dočkala kalibrace dat – v tomto případě byl problém takový, že systém způsoboval ztrátu některých kalibračních dat displeje. 

Operační systém ve verzi iOS 13.1.2 opravuje mimo jiné i problém, kvůli kterému Zkratky (Shortcuts) nemohly být spuštěny z chytrého reproduktoru HomePod. Poslední novinkou pak je řešení problému, který způsoboval odpojení Bluetooth od některých automobilů. 

Byť se zdá, že novinek je málo, vězte, že se jedná o poměrně důležité opravy chyb. Jako jablíčkář mohu konstatovat, že jsem velice rád, že se o svůj software Apple opět začíná více starat a naslouchá i veřejnosti. 

Zdroj: theverge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat