Google aktualizoval aplikaci Zvuky

Google aktualizoval aplikaci Zvuky
2019-10-26T15:00:16+02:00
• 26. 10. 2019
2

Minulý rok jsme se dočkali nové aplikace Zvuky od Googlu v Obchodě Play. Ta je primárně určena pro Pixel smartphony, ale je možné ji instalovat i na další zařízení, byť jsou zde například omezení v dostupnosti obsahu. Nyní jsme se dočkali po delší době aktualizace na verzi 2.2.

Google Zvuky s novým obsahem

Aplikace jako taková není unikátní v Obchodě Play. Ostatně najdete hodně podobných, které nabízejí celou plejádu mediálního obsahu pro mobily – tapety, zvuky, vyzváněcí melodie atd. Ostatně ani nic takového nepotřebujete, stačí si jen najít patřičný zvukový soubor a použít jej.

Aplikace Google Zvuky s novou verzí přináší podporu tmavého režimu, ale vzhledem k velikosti náhledů jednotlivých kategorií se jedná o malou změnu. Kromě tohoto Google rozšířil obsah, přičemž web AndroidPolice vypreparoval obsah a nabízí jej ke stažení v rámci čtyř kategorií.

Kromě toho jsme se dočkali nového tlačítka v sekci Moje zvuky. Skrze něj lze přidat do aplikace jakýkoliv další mediální soubor a následně jej použít pro vyzvánění, notifikace atd. Pokud vám Obchod Play neumožňuje instalaci aplikace Zvuky, můžete si zkusit nainstalovat APK aplikace (jen na vlastní riziko).

logo-app Zvuky Google LLC Zdarma ANDROID

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

K čemu je to vlastně dobré v době FB, Viberu, Telegramu, WP, Duo? Na sms je přeci hlavní „kouzlo“ v tom, že přijde i tchyni na tlačítkáč – tzn. úplně každému na světě bez ohledu na typ telefonu a ne/aktivaci dat. V tomto případě nikoliv. Takže fakt nechápu naprosto ani jedinou výhodu.

Zdenek Klika

27. 10. 2019, 14:48

Je možné v čistém androidu 10 přiřazovat jednotlivým kontaktům různé zvukové notifikace SMS? Bohužel se mi to nikde nedaří najít. Díky za případný tip.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat