GameClub jako nová herní služba pro iOS, stojí stejně jako Apple Arcade

GameClub jako nová herní služba pro iOS, stojí stejně jako Apple Arcade
2019-10-28T16:30:53+02:00
• 28. 10. 2019

Herní služba GameClub, podobná služba jako Apple Arcade, nedávno známila, že se vůbec poprvé dostala do obchodu s aplikacemi App Store pro iPhone a iPad. Co služba jako taková nabízí a na kolik vás vyjde? To vše o pár řádků níže. 

GameClub za stejný peníz jako Apple Arcade

Díky předplatnému GameClub mohou iPhone a iPad uživatelé získat přístup do knihovny, ve které se nachází více než 100 her, včetně mnoha klasik, které byly aktualizovány a optimalizovány pro nejnovější zařízení. Předplatitelé této služby také získají podrobné přehledy, tipy, strategie a další informace pro každou hru. 

Společnost GameClub, kterou vytvořil Eli Hodapp, bývalý šéfredaktor TouchArcade, prohlásila, že její nabídka zahrnuje mnoho mobilních her s nejvyšším hodnocením na Metacritic, s několika tituly, které byly v rámci App Storu nejpopulárnější. Každá hra je hratelná bez připojení k internetu, což je naprosto skvělá informace. 

V rámci aplikace GameClub mohou uživatelé procházet hry, které jsou aktuálně v nabídce. Dále si jednotlivé hry mohou stáhnout z App Store zcela zdarma. Díky předplatnému jsou hry automaticky hratelné, bez reklam a různých nákupů v aplikaci. 

GameClub se svou strategií velmi podobá Apple Arcade. Obě služby stojí stejný peníz, tedy 4,99 dolarů / měsíc, tj. zhruba 114 Kč bez DPH / měsíc. GameClub se však odlišuje tím, že se zaměřuje hlavně na klasické hry pro iPhone a iPad, které byly za posledních deset let vydány. Celý katalog her si můžete prohlédnout na webových stránkách GameClub. Nutno podotknout, že i v tomto případě dostanete měsíc zdarma. 

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat