ZTE chystá zástupce do série Blade

ZTE chystá zástupce do série Blade
2019-09-22T09:40:37+02:00
• 22. 9. 2019

Nejnovější úlovek z veřejné databáze úřadu TENAA nám odhaluje telefon s kódovým označením A7010 a společnost ZTE by ho mohla ve finále zařadit do modelové řady Blade, kam směřuje jejich převážná většina průměrných zástupců pro střední třídu. Čínský výrobce si neuhlídal klíčové specifikace, které ve spojení s tradičními fotografiemi nám dávají jasnější představu o celém zařízení.

Bez velkých očekávání

Vpředu se ukazuje 6,1palcový IPS displej s HD+ rozlišením a „Waterdrop“ výřez obsahuje základní 5megapixelovou kamerku. Ve vnitřní části lze vyhlížet osmijádrový procesor běžící pod taktovací frekvencí 2,0 GHz od zatím neupřesněného dodavatele, 4GB operační paměť RAM nebo interní úložiště o velikosti 64 GB. Celkovou výdrž bude řídit článek baterie s kapacitou 3 900 mAh.

Zadní část osadí LED bleskem pro přisvětlení záznamů či třemi objektivy fotoaparátu, přičemž jeden z nich má mít 16 MPx a druhý získá maximální rozlišení 8 MPx. Snímač otisků prstů by měl být tentokrát zcela vynechán. Výbavu uzavírá operační systém Android ve verzi 9.0 a dvě barevná provedení (černé, modré). Úplným závěrem můžeme zmínit, že Blade A7 nesl označení A7000, takže dnešní model A7010 se asi stane doplňkovým zástupcem.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat