Runtastic se mění na Adidas Running

Runtastic se mění na Adidas Running
2019-09-25T18:00:28+02:00
• 25. 9. 2019
2

Před více než čtyřmi lety došlo k odkoupení populární aplikace Runstatic. Novým majitelem se stala jiná legendární značka, Adidas. Nějakou dobu se nic nedělo, ale dva roky po obchodu Adidas ukončil službu miCoach, ale nešlo jen o osekávání. Průběžně se objevovaly nové funkce. Nyní ale došlo na den D. Oficiální název aplikace se mění z Runtastic na „Adidas Running“, ale nejedná se o jedinou změnu. Došlo na výměnu ikon, takže na svém zařízení co nevidět po aktualizaci objevíte logo Adidas.

Adidas Running

Kompletní název, který se nyní zobrazuje například v Obchodě Play, je „adidas Running by Runtastic – Běh a fitness“, ale následně, po nějakém čase, dojde na zjednodušení Adidas Running. Ale nejde jen o změnu názvu a ikony aplikace.

Adidas Running získává nový vzhled, který je hodně světlý a obsahuje samozřejmě zmínky o značce Adidas. Oficiální znění novinek v aktualizaci, která je nyní dostupná, se píše, že všechny funkce a tréninková historie zůstanou.

Adidas plánuje více využívat aplikace k marketingovým účelům, takže se nelze divit, že v ní objevíte slevy a odměny. Nová verze je již nyní k dispozici ke stažení.

logo-app adidas Running by Runtastic Run, Sprint & Mileage Tracker Zdarma iOS logo-app adidas Running by Runtastic - Běh a fitness Runtastic Zdarma ANDROID

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Absolutně nechápu, jak si mohou dovolit zcela zrušit aplikace pro hodinky Runtastic, které jsem si od nich za nemalé peníze koupila a teď je mohu hodit do koše.

Daniel Grančič

23. 10. 2019, 18:19

Zaujímalo by mě zda je možná konektivita i k hodinkam Runtastic když v aplikaci je napsaná značka POLAR a GARMIN? Dekuji za odpověď.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat