Microsoft chystá tmavý režim také pro OneDrive

Microsoft chystá tmavý režim také pro OneDrive
2019-09-23T18:00:00+02:00
• 23. 9. 2019

Společnost Microsoft slíbila, že jakmile Apple zveřejní finální verzi nového operačního systému iOS 13, firma z Redmondu takřka okamžitě implementuje do mnoha svých aplikací podporu Dark Mode (tmavého režimu). Nyní, když je Dark Mode k dispozici na všech podporovaných iPhonech, Microsoft potvrdil, že uživatelé OneDrive mají nyní přístup k některým funkcím dříve než bylo v plánu.

OneDrive se dočká podpory Dark Mode

Jestliže jste pečlivě četli naše předchozí články, jistě víte, že právě Microsoft chystá aktualizovat veškeré své kancelářské aplikace, včetně OneDrive. Veškeré aktualizované aplikace projdou důležitými vizuálními změnami, přičemž se dočkají podpory tmavého režimu.

Kromě toho se očekává, že celá sada Office se dočká podpory tmavého režimu, jenž bude mít samozřejmě stejnou barvu. Účelem je poskytnout těmto aplikacím určité sjednocení a zároveň snížit namáhání očí a zlepšit výdrž baterie na jedno nabití. Očekává se také, že tři další aplikace sady Office obdrží aktualizaci s podporou Dark Mode v následujících dnech. Pochopitelně se bude jednat o aplikace Word, Excel a PowerPoint. 

Mezitím aplikace Outlook dostala malou aktualizaci pro operační systém Android, díky které je možné komprimovat video soubory, jenž překračují limit přílohy.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat