Galaxy Fold se údajně dočká své levnější verze

Galaxy Fold se údajně dočká své levnější verze
2019-09-05T11:30:03+02:00
• 5. 9. 2019

Společnost Samsung začátkem letošního roku představila svou vstupenku do budoucnosti. Stal se jím model Galaxy Fold, který na první pohled zaujme svým netradičním zpracováním. Disponuje totiž dvěma displeji, které dohromady tvoří flexibilní plochu. 

Galaxy Fold není na trhu a už se dočká levnější varianty

Telefon se ani pořádně nezačal prodávat a Samsung musel novinku z trhu okamžitě stáhnout, a to kvůli problémům právě s displeji. V současné chvíli se nezdá, že by se Galaxy Fold v brzké době na trh znovu podíval. Zato se ale nyní spekuluje o nové verzi. 

Vzhledem k tomu, že ne každý zákazník bude ochoten za tuto vstupenku do budoucnosti zaplatit 2 000 dolarů (tj. zhruba 44 000 Kč bez DPH), Samsung údajně chystá levnější, tedy dostupnější variantu. Samozřejmě by se jednalo o model s horšími hardwarovými specifikacemi. V praxi by telefon měl být takřka totožný, ovšem s nižší kapacitou vnitřního úložiště. 

S největší pravděpodobností bude levnější varianta Galaxy Fold představena na letošní konferenci IFA v Berlíně. Zajímavé je, že ani po původním fiaskovém modelu Samsung neskládá zbraně a i nadále této cestě věří. Je ale jasné, že si na levnější variantě bude muset jihokorejský výrobce účtovat menší marži. Kromě toho bude údajně vnitřní úložiště poníženo z 512 GB na 256 GB. 

To jsou však jediné informace, které v současné chvíli o možné levnější variantě máme. Nevíme tedy, zda skutečně Samsung udrží ostatní hardwarové parametry na stejné úrovni, či se rozhodne udělat klasický řez. 

Zdroj: androidcommunity.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat