Coolpad N10 Pro odhaluje čínská TENAA

Coolpad N10 Pro odhaluje čínská TENAA
2019-09-11T10:00:15+02:00
• 11. 9. 2019

Do střední třídy má namířen další telefon, který tentokrát bude mít na svědomí společnost Coolpad. Zařízení přibližuje zveřejněný výpis z čínského telekomunikačního úřadu TENAA, kde konkrétně nese kódové označení SAC-A0. Ovšem v konečném výsledku by měl získat název N10 Pro. Čínský producent může přejít k oficiálnímu oznámení během následujících dnů a tím nám jen potvrdí dnešní soupis hlavních specifikací.

Nic nového nečekejte

Vpředu narazíte na 6,3palcový displej s rozlišením 2 340 x 1 080 pixelů a 16megapixelovou selfie kamerku. Hardwarovou stránku zastoupí procesor Snapdragon 710 od Qualcommu osazený osmi jádry (2,2 GHz) pod kapotou, k němuž se připojí dvě různé konfigurace – 4GB RAM + 64GB, 6GB RAM + 128GB úložiště. Náročnější uživatele potěší podpora až 128GB paměťových microSD karet.

V zadní části vyniknou tři senzory fotoaparátu ve složení 16 + 5 + 8 MPx, přisvětlovací LED blesk nebo snímač otisků prstů. Mezi zbývající prvky výbavy lze zařadit 4 000mAh baterii a operační systém Android v předinstalované verzi 9.0 Pie. Tisková konference pravděpodobně proběhne ještě během tohoto měsíce, kdy ukážou minimálně dvě barevná provedení (černé, zelené) za zatím neupřesněnou cenu.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat