Xiaomi Mi Band 4 a další chytré náramky za nejnižší ceny! sponzorovaný článek

Xiaomi Mi Band 4 a další chytré náramky za nejnižší ceny! [sponzorovaný článek]
2019-08-26T16:27:26+02:00
• 26. 8. 2019

Xiaomi Mi Band 4 za pakatel

Po nějaké době zde máme nový přírůstek na poli chytrých náramků. Novinka Xiaomi Mi Band 4 jako obvykle láká na cenu, přičemž i tentokrát došlo na nějaké to vylepšení. A právě tuto žhavou novinku můžete mít za nejnižší cenu na trhu!

Hlavní odlišností oproti modelu Xiaomi Mi Band 3 je zejména displej. Nyní jsme se u Xiaomi Mi Band 4 dočkali barevného OLED panelu, ten je samozřejmě dotykový. Xiaomi si přichystalo přes 70 různých ciferníků. Samozřejmě nelze zapomínat, že se stále jedná o fitness náramek než o hodinky. Ovšem i přesto je možné na náramku přijímat notifikace z aplikací a z hovorů. Samozřejmostí je měřič tepu, a sportovní funkce pro měření vaší fyzické aktivity a spánku.

Byly představeny dvě verze, kde jedna navíc obsahuje NFC technologii. To se odrazilo na hmotnosti i výdrži baterie. Pokud se obejdete bez NFC, můžete mít náramek s výdrží 20 dnů na jedno nabití. S NFC se budete muset spokojit s délkou 15 dnů. Zařízení je opět voděodolné a oproti předchozí verzi nabízí vyšší ochranu před vodou.

Specifikace:

  • displej: 0,95 palců, 120 x 240 pixelů, AMOLED, 400 nitů, 2.5D
  • senzor srdečního tepu
  • mikrofon (jen NFC verze)
  • akcelerometr, gyroskop, monitor nošení
  • 22,1 gramů / 22,2 gramů (NFC)
  • 5ATM
  • Bluetooth 5.0 LE, NFC
  • baterie: 135 mAh / 125 mAh (NFC)

Originální Xiaomi Mi Band 4 na českých e-shopech prozatím neseženete. U internetového obchodu Gearbest je však po dobu prvního týdne jen za 793 Kč. Za tuto cenu získáte nejen nový náramek, ale také ochranné sklo + další řemínek. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Huawei Honor Band 5 jen za 791 Kč!

Chytrý sportovní náramek Honor Band 5 nabízí 0,95palcový AMOLED (240 × 120 pixelů) displej s 2.5D úpravou skla. Je zabudována baterie o kapacitě 100 mAh, což by mělo podle společnosti dostačovat na 6 dnů běžného používání. Při vypnutí kontinuálního měření srdečního tepu by se měla výdrž prodloužit na 9 dnů a při úsporném režimu dokonce 14 dnů. Při vypnutí všech dodatečných funkcí by se měla výdrž protáhnout na 20 dnů. Nabíjení trvá přibližně 1,5 hodiny.

O konektivitu se stará Bluetooth 4.2, přičemž je zde kompatibilita se systémy Android 4.4+ a iOS 9+. Náramek Honor Band 5 je vybaven nejrůznějšími senzory, přičemž nechybí PPG pro měření srdečního tepu. Součástí je také SpO2 senzor pro měření okysličení krve. Výrobce uvádí, že náramek vydrží ponoření do vody o hloubce až 50 metrů, ale po bližším prozkoumání je zde certifikace 5ATM, takže nedoporučujeme něco takového, ale plavání ve vodě by měl Honor Band 5 zvládnout.

Originální Honor Band 5 je u internetového obchodu Gearbest po dobu prvního týdne jen za 791 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost nízké ceny je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Lenovo E1 s chytrými funkcemi za pakatel

Lenovo E1 nejsou jen klasické chytré hodinky. Disponují totiž úzkopásmovou síťovou technologií (NB-loT), díky čemuž nevyžadují připojení k telefonu pomocí Bluetooth. To v praxi znamená, že hodinky dokáží upozorňovat na různé události a posílat důležitá data, jako je například nízká tepová frekvence, fibrilace síní a detekce pádu. 

Zařízení disponuje 1,33palcovým barevným displejem, který nabízí rozlišení 120 x 120 pixelů. O konektivitu se pak stará nejnovější Bluetooth ve verzi 4.0. Výrobce získal také certifikaci IP67, což znamená, že je možné s hodinkami plavat až do hloubky 30 metrů. 

Konstrukční rozměry hodinek pak činí 42 x 35 x 12,5mm, přičemž váha činí pouhých 25 gramů. Lenovo implementovalo baterii s kapacitou 180 mAh. Na první pohled se to může zdát málo, na druhou stranu se výrobce chlubí tím, že hodinky vydrží až 7 dnů na jedno nabití.

Jestliže máte o hodinky zájem, potěší vás slevová nabídka v podání internetového obchodu Gearbest. Ten Lenovo E1 nabízí za příjemných 956 Kč. Hodinky si můžete zakoupit ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat