TOP 3 gadgety, které jsou nyní za super nízké ceny! sponzorovaný článek

TOP 3 gadgety, které jsou nyní za super nízké ceny! [sponzorovaný článek]
2019-08-19T06:59:14+02:00
• 19. 8. 2019

Gadgety: bezdrátová sluchátka za pár korun

TomTop nabízí bezdrátová sluchátka QCY T3 s Bluetooth 5.0 za skvělou cenu 838 Kč. Této ceny docílíte pouze použitím našeho speciálního odkazu, který najdete o pár řádků níže. Nyní tak máte skvělou příležitost zakoupit si nová kompletně bezdrátová sluchátka od QCY za cenu 838 Kč.

Za přijatelnou cenu získáte skvělá bezdrátová sluchátka QCY T3 s baterií o kapacitě 600 mAh v dokovací stanici. Doba přehrávání činí až 5 hodin, celá dokovací stanice vystačí na přibližně co 11 hodin. Tato sluchátka jsou ideální na běhání či běžné sportování. 

Navíc mají funkci tlumení okolního hluku od Qualcommu s názvem CVC ve verzi 6.0. Též mají zvýšenou citlivost mikrofonu. Takže je můžete využít i jako bluetooth headset, v takovém případě při čekání na hovor vám jako handsfree vydrží 150 hodin ve stand-by režimu.

Originální QCY T3 na českých e-shopech v současné chvíli neseženete. U internetového obchodu TomTop je však po dobu prvního týdne jen za 838 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost nízké ceny je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Xiaomi Ciga hodinky za akční cenu!

Xiaomi na podzim představilo hodinky s názvem Ciga, které jsou mechanické a nemají typický ciferník, ale je viditelná konstrukce samotného strojku. Právě tento typ hodinek je nyní v akci u internetového obchodu TomTop.

Hlavními barevnými variantami je černá a červená, přičemž obě jsou dodávány s koženým páskem. Samotná tloušťka hodinek je pouhých 5,5 mm. Pro zvýšenou odolnost mají na sobě safírové sklo. Jsou dělány z japonské oceli a jsou také odolné proti poškrábání. Mimo jiné nabízí odolnost proti vodě do tlaku 3 atmosfér, avšak nedoporučuje s nimi plavat. Věříme, že tyto prvky odolnosti bude Xiaomi aplikovat i na svoje chytré hodinky a náramky.

Jestliže máte o hodinky zájem, potěší vás slevová nabídka v podání internetového obchodu TomTop. Ten Xiaomi Ciga nabízí za 2 355 Kč. Hodinky si můžete zakoupit ZDE.

3D tiskárna do domácnosti za pakatel

Tiskárna Creality 3D překvapí především svojí velikostí. „Kapesní“ velikost zařízení ve skutečnosti činí pouhých 44 x 41 x 46,5 cm. O místo si tedy příliš neřekne a vejde se prakticky kamkoliv. Váha se zastavila na více než přijatelných 8 kilogramech.

Výrobce k tiskárně navíc přidává 10 metrů vlákna, můžete si tedy navrhnout svůj první model a jednoduše si jej vytisknout. K tomu vám bude stačit pouhý počítač s konektivitou na úrovni USB a OS Windows či Linux a navíc můžete tisknout i OFFLINE! Výrobce implementoval také tu možnost do tiskárny vkládat i karty SD, kde máte návrhy uložené. Tisk by tedy měl být plně bez problémů.

Může se zdát, že jediné problémy může dělat sestavení. Výrobce své balení obohatil o podrobný návod, díky kterému Creality 3D sestrojíte velmi snadno. Jen se připravte na to, že v rámci minut to opravdu nebude. Zařízení ve své konstrukci nabízí jednoduchý LCD displej pro nastavení a informace o tisku. Budete o něm mít tedy přehled nejen na ploše svého osobního počítače.

Originální Creality 3D na českých e-shopech oficiálně neseženete. U internetového obchodu TomTop je však po dobu prvního týdne jen za 4 146 Kč (původní cena 11 779 Kč). Že to stále není dost dobré? Pak by vás mohlo zajímat, že si produkt můžete zakoupit z německého skladu. Tiskárna se k vám tak dostane maximálně do pěti dnů a vyhnete se všem poplatkům. Kupujte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat