Příští rok se řada Galaxy A dočká tří a více fotoaparátů

Příští rok se řada Galaxy A dočká tří a více fotoaparátů
2019-08-18T20:40:15+02:00
• 19. 8. 2019

Nově přepracovaná řada Galaxy A od jihokorejské společnosti je v současné chvíli oblíbená po celém světě. Můžou za to navíc trendy, kterými se Samsung v případě této řady řídil – skvělé displeje, skvělá výdrž baterie, krásný design a poměrně slušné fotoaparáty. Ovšem podle nejnovějších informací bude řada Galaxy A v průběhu příštího roku disponovat minimálně třemi fotoaparáty, v některých případech dokonce čtyřni. 

Galaxy A bude následovat trendy

Na přiložené fotografii si můžete všimnout takzvané byznys mapy, ve které se nachází rozepsané modely pro následující rok. Kromě toho jsou u konkrétních modelů detailně rozepsány fotoaparáty. K dispozici by tak mělo být nejméně osm telefonů a sedm různých fotoaparátů – od 13 do 108 megapixelů. Stejně jako v letošním roce budou i příštím rokem hlavním trhákem ultraširoké snímače. 

Galaxy A21, Galaxy A31 a Galaxy A41 budou údajně jedinými modely, které nebudou vybaveny teleobjektivy, tudíž se budou držet standardních a ultraširokých fotoaparátů. Ovšem vyšší třída Galaxy A81 a Galaxy A91 nabídne 5x teleobjektivy. Galaxy A81 a Galaxy A91 budou mít kromě teleobjektivu úplně nové senzory Samsung ISOCELL. 

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat