Samsung údajně chystá Galaxy Active

Samsung údajně chystá Galaxy Active
2019-08-03T18:00:38+02:00
• 3. 8. 2019

Několik let Samsung vydával odolnější variantu svých chytrých telefonů řady Galaxy S. Pochopitelně tyto telefony jihokorejský výrobce nevydává ve stejnou dobu, jako své vlajkové modely. Nyní se ale zdá, že by mohla nastat změna.

Samsung Galaxy Active již v letošním roce

Podle informací se totiž s největší pravděpodobností dočkáme nové generace, která bude představena chvíli po vlajkovém modelu. Zajímavostí je, že Galaxy S7 Active se objevil v červnu 2016, ovšem další generace se dostavila až v průběhu roku 2017. Zákazníci pak očekávali, že se další novinka dostaví po příchodu Galaxy S9, ovšem to se nestalo. V letošním roce se ale má Galaxy Active opět vrátit. 

Dle zahraničního serveru XDA Developers Samsung měl v loňském roce novou verzi v plánu představit, ovšem našel se nezveřejněný zádrhel, kvůli kterému musela být novinka odpískána. Nyní se ale na internetu objevil dokonce i render, díky kterému máme jasnější představu o tom, co od letošního Galaxy Active zhruba očekávat. Bohužel to je jediné, co v současné chvíli máme v ruce – více informací nebylo zveřejněno. 

Podle zdrojů bychom se tohoto kousku měli dočkat již 9. srpna. Údajně nabídne také baterii s kapacitou 4 500 mAh a Android 8.1 Oreo. Spekuluje se také o procesoru Exynos 9610 a 5,2palcovým displeji s rozlišením 1440p. Ovšem jedná se pouze o spekulace, tudíž si budeme muset počkat na oficiální vydání. 

Zdroj: xda-developers.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat