Letošní iPhone údajně nabídne podporu Apple Pencil

Letošní iPhone údajně nabídne podporu Apple Pencil
2019-08-03T19:30:20+02:00
• 3. 8. 2019

Podle nejnovějších informací, které poskytla zahraniční analytická společnost Citi Research, se Apple chystá připravit velkou novinku. Již brzy bychom se totiž měli dočkat iPhone se podporou Apple Pencil. Zdá se, že jde o pouhou drobnost, ovšem ve skutečnosti bude právě tato podpora hlavním lákadlem pro letošní iPhony. 

iPhone 2019 s podporou Apple Pencil?!

Ve zveřejněné zprávě se uvádí také hned několik klíčových funkcí, které se u letošních iPhonů mají objevit. Mezi uvedené funkce patří například „podpora pro tužku/stylus pro iPhone“. To je mimochodem funkce, kterou nabízí pouze omezené množství iPadů.

 

Během několika posledních měsíců jsme byli svědky hned několika velkých spekulací, přičemž nejvíce se hovořilo o nasazení trojice fotoaparátů na zadní stranu. Ovšem o iPhonu s podporou Apple Pencil, to tu ještě nebylo. Zajímavostí také je, že o této skutečnosti hovořil již před rokem Ming-Chi Kuo, velmi známý analytik. Ten prohlásil, že budoucí iPhone nabídne podporu Apple Pencil. 

V současné chvíli existují jen dvě verze Apple Pencil, přičemž druhá generace byla vydána s přepracovaným iPadem Pro. Pokud Apple skutečně zavede podporu také pro iPhone, bude s největší pravděpodobností muset představit menší variantu Apple Pencil. Jen přeci by bylo poněkud zvláštní, kdyby uživatel k používání musel v ruce mít současnou velkou verzi. 

Zdroj: technobuffalo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat